• Frequently Asked Questions

  Alle vragen die wij voorbij zien komen hebben we geprobeerd hier te verzamelen. Mocht jouw vraag er niet tussen zitten dan zou je het aan de trainer kunnen vragen of een mailtje sturen naar bestuur@flevomusketiers.nl.

 • Ik mis informatie over trainingen

  Als je op zoek bent wanneer welk team traint, dan staat dat onder teams. Informatie over bijvoorbeeld nieuwe seizoens helft of off season, wordt aangekondigt in de nieuwsbrief. Deze wordt gemaild en in de aankondigingen vermeld. Mocht je geen toegang hebben tot de whatsappgroep aankondigingen, dan kun je via de community knop (links bovenin in whatsapp) naar de appgroep gaan en vragen om lid te worden. Ook kan je aan je trainer vragen om je hierin te zetten. 

  Mocht je geen mail hebben gehad met de nieuwsbrief, laat dit dan weten, door een mail te sturen naar ledenadministratie@flevomusketiers.nl.

 • Hoe weet ik in welk team ik speel?

  Bij een nieuw lid, loopt het over het algemeen op de volgende manier. Op het moment dat je hebt ingeschreven en er plek is word je uitgenodigd voor een proefles bij een team. Indien je besluit lid te worden, dan word je ingedeeld in een team. Dit is vaak het team waarbij je de proefles hebt gehad. Dan ken je coach ook meteen.  

  Het basketbalseizoen bestaat uit het wedstrijdseizoen en off-season. Bij de off-season (welke vaak start na de meivakantie) worden de teamindelingen opnieuw samengesteld voor het seizoen erna. Je traint samen met je jaargenoten en tijdens de off-season worden de teams samengesteld. Je krijgt dan voor het eind of rond het einde van de off-season te horen in welk team je bent ingedeeld.

 • Waar vind ik de meer informatie over het Vippen?

  Meer informatie over het vippen, vind je hier. Meer over de verplichting vind je hier. De handleidingen voor VIPPEN, voor de klok en de tablet zijn te vinden bij downloads

  De NBB heeft een youtube filmpje gemaakt over het invullen van digitaalwedstrijd.

 • Hoe weet ik wanneer er wedstrijden zijn?

  De NBB heeft een basketbal app waarin het wedstrijdschema te vinden is. Ook staat het adres waar de uitwedstrijd is vermeld. Elke wedstrijd kun je aangeven of je aanwezig bent.

  Je kunt deze app opzoeken in de playstore van je telefoon door te zoeken op basketball.nl. Je kunt je hier aanmelden met het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld als lid. In de app kunnen ook de privacy instellingen worden aangepast. Mocht het niet lukken om aan te melden, stuur dan een mail naar ledenadministratie@flevomusketiers.nl.

  Je kunt het wedstrijdschema ook in je agenda zetten, door op het knopje rechts bovenin te klikken op het moment dat je in het wedstrijdprogramma zit. 

  Ook alle verplichte vrijwilligerstaken die zijn ingepland voor jou, zijn te zien in de app.