• Bezoekadres

  Flevo Musketiers
  Sporthal Rietlanden
  Grietenij 22 06
  8233BZ Lelystad

  Informatie:
  Voor informatie stuur een mail naar: info@flevomusketiers.nl, wij proberen het zo snel mogelijk te beantwoorden (in iedergeval binnen 4 werkdagen). 

  Contact over wedstrijden:
  Stuur een mail naar wedstrijdsecretaris@flevomusketiers.nl of 06-21240121. Wij proberen het zo snel mogelijk te beantwoorden. In geval van spoed, laat een voicemail achter of stuur een app bericht.

  Informatie over contributie:
  Voor informatie over contributie, betalingen, etc: penningmeester@flevomusketiers.nl wij proberen het zo snel mogelijk te beantwoorden (in iedergeval binnen 4 werkdagen).

  Informatie over lidmaatschap:
  Informatie over lidmaatschap, lid worden, lidmaatschapgegevens: ledenadminstratie@flevomusketiers.nl, wij proberen zo snel mogelijk te beantwoorden (in ieder geval binnen 4 werkdagen). 

  Vertrouwenspersoon:
  Heb jij het gevoel dat iemand over jouw grenzen is gegaan? Of dat dit in de toekomst dreigt te gebeuren? Is er iets gebeurd waar je even over wilt praten? Of iets waarbij je advies wilt vragen? In deze gevallen kun je contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon. Als melder is het mogelijk om anoniem te blijven. Contact opnemen met onze vertrouwenspersoon Liselot kan via vcp@flevomusketiers.nl

  Flevo Musketiers op socials:

  Flevo Musketiers is op Facebook te vinden en op Instagram