Woodpeckers U14-1 vs Flevo Musketiers U14-1

Under 14-1
Under 14-1

-Door Stijn de Vries-

10 November hebben wij met U14-1 een uitwedstrijd gespeeld tegen Woodpeckers U14-1.

Eerste kwart
De wedstrijd begon met in de eerste minuut twee scores, vier punten, van Woodpeckers. Geen goed begin van ons dus. In de tweede minuut heeft Woodpeckers in tegenstelling tot ons niet gescoord. Helaas werd er aan ons verteld dat wij geen zone-press meer mochten spelen. Er werd over en weer gescoord, er werden hier en daar wat vrije worpen genomen, maar uit eindelijk heeft Woodpeckers het eerste kwart gewonnen met 26-9 punten.

Tweede kwart
In het tweede kwart werd, in vergelijking tot de andere kwarten, maar weinig gescoord. In dit kwart had Flevo Musketiers echter de overhand. Er werden door ons veel vrije worpen genomen, helaas werden er daar ook veel van gemist, maar uiteindelijk hadden wij als team toch de overhand, alleen werd er aan het eind door Woodpeckers een driepunter gescoord. Daardoor ging Woodpeckers natuurlijk toch nog met een goed gevoel de rust in, ook al hadden ze het kwart verloren met 14-15.

Derde kwart
In het derde kwart werd er door Woodpeckers de eerste 5-6 minuten erg veel gescoord. De rest van het kwart hebben wij de verdediging opgepakt, en zijn we zelf ook meer gaan scoren. Helaas was dat niet genoeg, want het kwart eindigde met 30-9

Vierde kwart
Het kwart begon met een aantal scores aan beide kanten. Er werden door ons wat vrije worpen ingeschoten, maar die waren niet genoeg om de scores van Woodpeckers te evenaren. De laatste minuten van de wedstrijd werd er veel gescoord, en weinig vrije worpen genomen. Slechts één keer kreeg Woodpeckers vrije worpen, die allebei mis werden geschoten. Toen volgden nog een aantal scores van beide ploegen, waarna het kwart eindigde met 25-15 voor Woodpeckers.

Eindstand: 95-48 voor Woodpeckers