Wijziging Technische Commissie

Zoals bekend is gemaakt op de ALV van 10 december 2014 is Paul Hoeksema gestopt als Voorzitter Technische Commissie (TC). Het bestuur heeft Paul Hoeksema hartelijk bedankt voor zijn inzet voor de vereniging. Hierdoor is er een vacature ontstaan voor Voorzitter TC.

Het bestuur is daarom erg blij dat Arjan Verhagen (vader van Quentin (JU14-1) en Cedric (XU12-3) zich heeft aangemeld om deze vacature als Voorzitter Technische Commissie op zich te willen nemen.

Na een paar gesprekken heeft het bestuur Arjan leren kennen als iemand die makkelijk en “open” communiceert. Daarnaast heeft Arjan zelf jarenlang gebasketbald en hierdoor basketbalervaring opgedaan. Het bestuur heeft Arjan gevraagd om tot de aankomende ALV van mei 2015 deze rol op zich te willen nemen. Tijdens de ALV kunnen de leden zich dan uitspreken over deze benoeming.

Arjan zijn eerste taak zal liggen in het organiseren van coaching bijeenkomsten, het in grote lijnen op papier zetten van het technisch beleid van Flevo Musketiers en voorbereidingen treffen voor het volgende seizoen (2015-2016).

Jarenlang hebben Mark de Vries, Jan Slagter en Geert Koetsier het technisch beleid binnen onze vereniging verzorgd in hun rol als de Raad van Coaches. Zij hebben deze rol op zich genomen omdat de vacature Voorzitter TC niet ingevuld was. De invulling van het technische beleid hebben zij met veel passie, inzet en tijd gedaan. Het bestuur is ze daar zeer dankbaar voor.

Nu er een Voorzitter Technische Commissie is, zal hij de taken van de RvC over gaan nemen en zal de RvC in zijn huidige vorm stoppen te bestaan. Arjan zal de komende tijd een Technische Commissie (TC) gaan vormen die hem ondersteund om zijn taak als Voorzitter TC uit te kunnen voeren.

Mark de Vries is gevraagd of hij als eerste zitting wil nemen in de TC. Mark is door zijn jarenlange lidmaatschap (vorig jaar zelfs door de ALV benoemd als erelid) en coaching kwaliteiten, een enorme DNA binnen onze vereniging en zeer geschikt om Arjan te ondersteunen.

Arjan zal bij het inloopspreekuur van dinsdag 24 februari 19:00 uur aanwezig zijn om kennis met ouders en leden te maken en eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast zal hij regelmatig tijdens trainingen en wedstrijden aanwezig zijn. Ook is hij per mail bereikbaar via: voorzittertc@flevomusketiers.nl

Het bestuur wenst Arjan en Mark veel succes in hun nieuwe functie en bedankt Jan en Geert voor hun jarenlange inzet.