Wel winnen hé

winnenTip voor alle jeugdtrainers en -coaches: een leuk uitje met de ouders!

Wel Winnen Hè!
Een voorstelling voor vrijwilligers, zoals trainers & bestuursleden, maar ook ouders in de sport!

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs.

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit? Deze leuke show mag je zeker niet missen!

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

Het is een heerlijk avondje uit in het theater; soms ontroerend, soms hilarisch. Een fantastisch uitje voor jou en de ouders van je team. Een leuke manier om elkaar ook eens op een andere wijze te zien en met elkaar te lachen! Het verhaal dat gebracht wordt, zorgt er bovendien voor dat jouw spelers zich nog beter kunnen ontwikkelen en dat het voor jou als trainer/coach nog leuker wordt!

Informatie over wat/waar/hoe vind je hier: http://www.veiligsportklimaat.nl/THEATERVOORSTELLINGEN