Wedstrijdverslag: Flevo Musketiers U16-2 vs. Rebound ’73 U16-1

Verslag van Noha:

1e kwart
20 september speelde u16-2 de eerste uit wedstrijd van het seizoen tegen Rebound’73 u16-1. De eerste paar minuten van het eerste kwart moesten we nog inkomen, maar al snel maakte we de ene na de andere score. Dat deden we zo goed en maakte een flinke voorsprong op hun. Als beloning van het goede eerste kwart stonden we met 17-8 voor op Rebound.

2e kwart
Het tweede kwart lieten we ze veel te makkelijk score, we verdedigde misschien niet goed of dachten dat we al gewonnen hadden door het punten verschil in het 1e kwart, maar daardoor kwamen ze met punten steeds dichterbij. Na de 8e minuut werden we ingehaald met punten, En uiteindelijk stond Rebound voor met een groot verschil aan het eind van het kwart. Het stond toen 31-21 voor Rebound

3e kwart
Het derde kwart probeerden wij ze in te halen met scores. We hadden dit kwart niet veel gescoord tegen hun maar zij ook niet bij ons. Jammer genoeg konden we ze niet inhalen met scores en bleven we achter hun staan, maar met een niet heel groot verschil en we konden nog winnen na ons slecht gespeelde tweede kwart. Ondertussen had nummer 7 van Flevo Musketiers net zijn vijfde fout gekregen en kon voor het laatste kwart alleen maar kijken. Uiteindelijk eindigde het kwart met 43-33 voor hun.

4e kwart
Het laatste kwart gaven we ons een soort van gewonnen , zij scoorde veel meer dan ons en maakte zo het verschil groter en groter. Wij hadden op dit moment weinig in het spel te brengen en scoorde vergeleken met hun heel weinig. Uiteindelijk hadden wij verloren met 69-45. We hadden niet gewonnen en je zou zelfs kunnen zeggen slecht verloren, maar voor mijn part is dit pas het begin van wat wij gaan laten zien.