Wedstrijdverslag eerste minitoernooi u10-2

Afgelopen zaterdag 06-10-2018 had u10-2 hun eerste minitoernooi op Urk. We hadden afgesproken om 07:55 uur op het parkeerterrein van de Rietlanden. Ik denk dat Coach Rob enorm tevreden was aangezien alle ouders en kinderen er voor de afgesproken tijd waren….. Dat is disicipline!!
Eenmaal aangekomen op Urk is iedereen snel naar de kleedkamer gegaan om iedere strijder aan te kleden. Onze tenues zijn enorm mooi en dat zorgt er over het algemeen voor dat je al met 1-0 voor staat. In Basketbal termen is dat 2-0  hahaha.

Voor de wedstrijd is iedereen op de grond gaan zitten om te luisteren naar het strijdplan van onze Coach Rob. De 1ste wedstrijd van 20 minuten hebben we helaas geen punten gescoord maar hebben we wel gestreden als strijders. Voor de meeste spelers was het hun eerste match van hun leven!!

Als Coach hoop je dat het team luistert naar wat je zegt en ik ben van mening dat onze Coach Rob enorm trots is op onze 2e en 3e wedstrijd. In onze 2e en 3e wedstrijd hebben wij als team 6 punten gemaakt en dat klinkt als weinig punten maar voor ons team is dat enorm veel. Afgelopen zaterdag was de gemiddelde leeftijd van ons team rond de 8 jaar! In sport gaat het om de progressie dat een team maakt en ons team heeft dat gemaakt. In de 3e wedstrijd hebben we met 6-2 voor gestaan!!

Coach Rob heeft het altijd over strijders als hij het over zijn spelers heeft!! En terecht. Afgelopen zaterdag heb ik een groep spelers gezien die hebben gestreden totdat ze er bij neer vielen. Bij onze boys and girls gaat het er niet om of ze verloren hebben. Na de 2e en 3e wedstrijd kwamen ze naar ons toe en zeiden. Vet he dat we 6 punten hebben gemaakt!!!

Aankomende zaterdag gaan we met zijn allen naar Zeewolde, naar de Snipers!! Voor onze u10-kinderen…… Sniper is Engels en betekent….scherpschutter!!!! Dit weekend gaan wij voor de winst en zijn jullie onze kleine Snipers!!

Tot zaterdag,
Een fan van Flevo Musketiers U-10