Wedstrijdverslag 2e minitoernooi van u10-2

Het is zaterdag 13 oktober 2018. Het is een zonnige dag en ongeveer 26 graden.  Allemaal informatie waar we niks aan hebben aangezien Basketbal een sport is die binnen wordt gespeeld, haha.

Vandaag staan er 2 wedstrijden op de planning van ieder 20 minuten. Helaas heeft 1 team moeten afzeggen anders hadden we 3 wedstrijden gespeeld. Tussen het toernooi van vorige week op Urk en het toernooi van vandaag in Zeewolde hebben onze boys and girls 1 training gehad om de puntjes op de i te zetten. Voor de wedstrijden van vandaag heb ik met coach Rob gesproken en hij vertelde mij het volgende. In ons toernooi basketbal heb je 3 poules. Poule A, B en C. Op Urk waren wij ingedeeld in poule A. Vandaag in poule B. Volgend toernooi in poule C en dat is de poule waar wij als team in thuis horen. Klinkt misschien negatief maar ons team bestaat uit spelers van 8 jaar en spelers die dit jaar net beginnen met basketbal. Ons team is een team in opbouw en daar spelen onze coaches een grote rol in. Coach Rob als de grote (letterlijk en figuurlijk) motivator! Coach Jerry als de rustige 2e coach.

Vandaag dus 2 wedstrijden in poule B. De 1ste wedstrijd was tegen het team uit Urk. Het team uit Urk was het betere team maar de strijd die onze spelers hebben geleverd was van hoog niveau. In deze match heeft ons team 2 punten gemaakt. Na een goede warming-up begon ons team aan de 2e match. Alle spieren waren warm dus dat beloofd vuurwerk. En dat vuurwerk kwam er door ons team door middel van de strijd en passie die in deze match aanwezig was. Een paar minuten voor tijd maakte ons team de eerste 2 punter en die punten werden gevierd met het publiek alsof we de NBA titel hadden gewonnen!!

Het was weer een mooie dag voor de ouders en de spelers en coaches. Er is een bepaalde chemie tussen de spelers en de coaches en de chemie tussen de ouders is ook prima!! Op 3 november hebben we de volgende krachtmeting in Harderwijk bij Rebound!

Groetjes van deze Flevo Musketier fan!