Wedstrijdtenue

Alle competitie-spelende leden zijn bij wedstrijden verplicht in het verenigingstenue te verschijnen, dat bestaat uit een oranje shirt en oranje short, beide met blauw-grijze accenten. Het shirt is ‘reversable’, hetgeen wil zeggen dat het bij uitwedstrijden binnenstebuiten gekeerd gedragen kan worden indien een tegenstander in gelijkende tenuekleuren speelt. De kleuren zijn in dat geval wit shirt en oranje short.

De tenues zijn niet te koop. Ze worden door de wedstrijd-spelende leden geleend van de vereniging. Hiervoor is een leenbedrag opgenomen in de jaarlijkse contributie.

De tenues zijn aan de vereniging beschikbaar gesteld door een sponsor. De sponsor blijft te allen tijde eigenaar van de tenues tot daarover andere afspraken worden gemaakt. Contractueel is vastgelegd dat de tenues alleen gebruikt mogen worden voor wedstrijden en/of toernooien van wedstrijd-spelende teams van de vereniging. De leden dienen zich aan deze afspraak te houden en de tenues met de normale zorg te behandelen. Coaches dienen hierop toe te zien. Voor elk ander gebruik is nadrukkelijk toestemming nodig van het bestuur.

Thuis-tenue Uit-tenue
Thuisshirt Uitshirt