Verslag van het 3e minitoernooi van u10-2

Afgelopen zaterdag was het 3e toernooi van het seizoen en dit keer ging de reis naar Rebound in Harderwijk. Er waren 11 strijders aanwezig waarvan 2 meisjes! Zoals altijd had Coach Rob onze strijders optimaal voorbereid! De eerste wedstrijd hebben we onze huid duur verkocht en kon je als leek zien dat ons team er kort op zat en dat de verdediging op orde was. Helaas verloren we deze pot wel van de dames van Orca’s.

Ons team is in opbouw en dan hoop je als coach en ook zeker als ouders dat je enige vooruitgang ziet in het spel van onze kanjers! Iedere wedstrijd zie ik enorme vooruitgang.
De 2e wedstrijd kwamen we voor en hebben we als team enorme strijdlust getoond en zijn we tot het gaatje gegaan. Deze pot hadden we kunnen winnen maar ging helaas verloren met 8-7!!!! Dat bedoel ik dus met vooruitgang!! Bijna gewonnen. Ieder punt van ons team wordt al gevierd als een overwinning dat is zo mooi!
De laatste pot werd helaas verloren maar ook in deze wedstrijd hadden we kans om te winnen!!

De progressie van ons team is enorm en ik heb enorm veel waardering voor onze Coach Rob! 11 van die stuiterballen onder controle houden is enorm knap.

Veel basketbal plezier van onze reporter Remco.