Valspar Voorbereidingstoernooi op zondag 10 september

Op 10 september organiseert Flevo Musketiers voor de zevende keer het Voorbereidingstoernooi voor landelijke jongensteams in Sportcomplex Rietlanden in Lelystad. Veel teams gebruiken deze dag als laatste test voor het basketbalseizoen dat voor de meesten op 16 september start. De teams zijn in vier leeftijdsklassen verdeeld:  de U12, U14, U16 en 18/20. Afgelopen seizoen werden 3 deelnemers aan ons toernooi landskampioen.

De voorbereidingen van het voorbereidingstoernooi  zijn in volle gang.

Allereerst hebben we in Valspar Lelystad (bekend van de autolakken) een naamsponsor gevonden: Valspar Voorbereidingstoernooi.
Daarnaast hebben we in FlevoPost en Kentucky Fried Chicken 2 veldsponsors gevonden en zijn we nog in gesprek met enkele andere organisaties om ons financieel te ondersteunen. Deze bijdragen zullen we benutten voor de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding en het toernooi.

Ook lopen de 4 klassen lekker vol. De tegenstanders komen uit alle windrichtingen van Nederland: o.a. Den Helder, Groningen, Zutphen, Zwolle, Leiden, Amsterdam. En stuk voor stuk landelijk spelende teams.

We streven naar 6 deelnemende teams per klasse (U12, 14, 16 en 18/20). De U16 klasse breiden we al uit naar 8.

Natuurlijk zijn suggesties voor sponsors en contacten met potentiële deelnemers welkom.
Net zoals mensen die willen meedenken en -helpen. Mailen kan naar toernooi.flevomusketiers@gmail.com