Uitslag Grote Clubactie

We willen iedereen hartelijk bedanken die loten heeft verkocht of gekocht tijdens de Grote Glubactie. Het heeft de vereniging een bedrag opgeleverd van €540,90. We hebben daarmee helaas niet het doelbedrag van €1000,00 gehaald maar het is toch een mooi bedrag waar we een aantal nieuwe teamtassen voor kunnen aanschaffen.

Even wat statistieken.

Er zijn 19 loten verkopers die gezamenlijk 225 loten hebben verkocht.
Daarnaast zijn er 2 extra kopers die via de online-methode gezamenlijk nog 6 loten hebben gekocht.

Onze top 3 verkopers waren
1- Joris Kok met 28 loten
2- Julien de Graaf met 25 loten
3- Koen Schiphorst met 18 loten
Jullie extra bedankt voor jullie enthousiaste inzet voor de vereniging. Joris en Julien ontvangen beide de 20-lotenVoucher met een aantal kortingsbonnen.

Alle loten verkopers krijgen €0,50 per verkocht lot. De envelopjes met dit geld zullen de komende maand tijdens een training aan hen worden uitgedeeld.

Het zou mooi zijn als we volgend jaar weer meer loten zouden kunnen verkopen. Het zou daarom fijn zijn als er voor volgend seizoen meerdere mensen de organisatie van de Grote Clubactie op zich zouden willen nemen. Want met een team van mensen kan je meer werk verzetten en ben je creatiever in het verzinnen van goede acties die leiden tot meer opbrengst. Ook kan er door iedereen suggesties worden gedaan voor het doel van de opbrengst voor volgend jaar. We horen graag van jullie waar jullie het geld het liefst aan besteed zouden zien.