Try outs op maandag 7 en 14 mei

Een uitnodiging voor basketballers geboren van 2003 tot 2009 in en om Flevoland.
Als je de droom hebt om landelijk te spelen en via ons als tussenstap wil doorstromen naar een eredivisieteam ben je bij Flevo Musketiers aan het goede adres.
Meer trainen met goede trainers en medespelers die weten wat er nodig is om op landelijk niveau te presteren.
In de afgelopen jaren zijn er altijd wel 1 of 2 spelers uit onze jeugd doorgestroomd naar de eredivisie.
Wij werken ook veel met een talentlicentie, zodat je niet direct je huidige club hoeft te verlaten, maar lid kunt zijn van 2 teams bij verschillende clubs.
De afgelopen 5 jaar hebben spelers uit Dronten, Urk, Emmeloord, Almere, Kampen, Zeewolde en Harderwijk zich bij Flevo Musketiers verder ontwikkeld.
Ben jij de volgende?

Op maandag 7 en 14 mei organiseert Flevo Musketiers in het Kofschip een tweetal Try out trainingen voor de leeftijdscategorie U12, U14 en U16. We verwachten daar in ieder geval onze huidige U16-1, U14-1, U12-1 en U10-1 spelers die volgend seizoen in de juiste doelgroep (U12 t/m U16) vallen.  Natuurlijk zijn ambitieuze Flevo Musketiers die graag landelijk willen spelen ook welkom. Uiteindelijk worden vooral de reguliere trainingen op dinsdagavond en donderdagavond gebruikt om spelers te selecteren voor de verschillende teams en zal dat niet (alleen) op deze maandagen zijn.