Superlot Grote Club Actie verkocht

SUPERLOTBeste Clubleden van FlevoMusketiers,
De Grote Club Actie heeft fantastisch nieuws. Speciaal voor de zakelijke relaties en sponsoren is ook dit jaar weer een SUPERLOT beschikbaar. Dit is een extra kans voor de vereniging om nog meer opbrengsten binnen te halen voor de clubkas. En vooral een kans voor de vereniging om een compleet verzorgd Clubfeest t.w.v. € 5.000,00 te winnen. Wij hebben goed nieuws: Het eerste SUPERLOT is inmiddels verkocht aan het bedrijf Piramide Finance!

background_inner_headerPiramide Finance
Piramide is al geruime tijd een toonaangevend bedrijf op het gebied van software voor de professionele spaar- en beleggingswereld. Zij bieden toonaangevende beleggersgirosoftware voor op rekening gebaseerde spaar- en beleggingsproducten. Voor meer informatie kijkt u op: http://www.piramide.nl/finance.

Meedoen? Winnen? Dat is heel makkelijk!
Het werkt heel eenvoudig! Een SUPERLOT heeft een verkoopprijs van € 150,00. Van dit bedrag komt €120,00 (80%) in de clubkas. De koper van het SUPERLOT ontvangt een pakketje van 50 loten en maakt dus 50 x kans op de Grote Club Actie prijzen. De koper kan de loten bijvoorbeeld weggeven aan klanten of aan het personeel, zodat zij hiervan mee kunnen profiteren. Elk verkocht SUPERLOT geeft de vereniging een kans op het Grote Clubfeest. Een SUPERDEAL! Mocht je geïnteresseerd zijn in het kopen van een SUPERLOT of weet je een bedrijf die (?) dit zou willen doen, neem dan contact op met Jeroen Kuit (VoorzitterAC@FlevoMusketiers.nl)