Superlot Grote Club actie

Beste Clubleden van FlevoMusketiers,

superlotDe Grote Club Actie heeft fantastisch nieuws. Speciaal voor de zakelijke relaties en sponsoren is een SUPERLOT geïntroduceerd. Dit is een extra kans voor de vereniging om nog meer opbrengsten binnen te halen voor de clubkas. En vooral een kans voor de vereniging om een compleet verzorgd Clubfeest t.w.v. € 10.000,00 met 538 Dj’s on tour te winnen.

Wij hebben goed nieuws: Het eerste SUPERLOT is inmiddels verkocht aan het bedrijf Piramide Investment Software!

background_inner_headerPiramide Investment Software
Piramide is al geruime tijd een toonaangevend bedrijf op het gebied van software voor de professionele spaar- en beleggingswereld. Zij bieden toonaangevende beleggersgirosoftware voor op rekening gebaseerde spaar- en beleggingsproducten. Voor meer informatie kijkt u op: http://www.piramide.nl/bu/investment-software/over-ons
Meedoen? Winnen? Dat is heel makkelijk!

Het werkt heel eenvoudig!
Een SUPERLOT heeft een verkoopprijs van € 150,00. Van dit bedrag komt €120,00 (80%) in de clubkas. De koper van het SUPERLOT ontvangt een pakketje van 50 loten en maakt dus 50 x kans op de Grote Club Actie prijzen.
De koper kan de loten bijvoorbeeld weggeven aan klanten of aan het personeel en zij kunnen dus ook ervan profiteren. Elk verkocht SUPERLOT geeft de vereniging een kans op het Grote Clubfeest. Een SUPERDEAL!

Mocht je geïnteresseerd zijn in het kopen van een SUPERLOT of weet je een bedrijf die (?) dit zou willen doen, neem dan contact op met Jeroen Kuit (VoorzitterAC@FlevoMusketiers.nl)