Streetball Masters in Amersfoort

Op zaterdag 12 mei staat het Eemplein in Amersfoort helemaal in het teken van de eerste van in totaal 12 voorrondes voor het Open Nederlands Kampioenschap 3×3 basketball van de Nederlandse Basketball Bond (NBB).

 Streetball Masters Amersfoort wordt georganiseerd door Crackerjacks, in samenwerking met BEO en de NBB. Samen nodigen ze spelers van onze vereniging van harte uit om zich in teams van minimaal drie, maximaal vier spelers in te schrijven voor deelname aan Streetball Masters.

 Streetball Masters; een urban event

Duizenden jongeren in Nederland doen mee en nemen het tegen elkaar op in het 3×3 toernooi in verschillende leeftijdscategorieën en bij de diverse side contests zoals de Shooting Challenge en de spectaculaire Dunk Contest. Dat alles omlijst door muziek, dans en nog veel meer vormen van urban entertainment.

 Mooie prijzen

Finalisten van de voorronden plaatsen zich automatisch voor de landelijke finale op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli in Amsterdam, waar wordt gestreden om de titel ‘Nederlands Kampioen 3×3 basketball’. Tevens zijn er mooie prijzen te winnen.

Inschrijven

Teams, bestaande uit minimaal 3 en maximaal 4 spelers, kunnen zich tot 4 mei inschrijven voor deelname via de website van de NBB:http://www.basketball.nl/3×3-basketball/inschrijven.

Het inschrijfgeld bedraagt €45 per team.

Kijk voor meer info in de mail die afgelopen week is verstuurd.