Spelregelbewijs

Ben je tussen de 14 en 18 jaar? Speel je wedstrijden bij je vereniging? En heb je nog geen scheidsrechter diploma? Dan behoor je tot de doelgroep die het spelregelbewijs mag halen! De bond gaat dat verplichten vanaf 14 jaar.
Als je de spelregels beheerst, is dat leuk voor jezelf, de scheidsrechter én je hele team! Want het spel verloopt sportiever, en jij en je teamgenoten maken ook nog eens meer kans om te winnen als je weet waar de spelregels over gaan. Via de website https://www.basketballmasterz.nl/ kun je je spelregelbewijs halen. Je kan er meteen mee aan de slag gaan, maar je mag ook eerst even oefenen.
Spelregelbewijs
Je kunt op deze site oefenen zoveel als je wilt. En als je denkt dat je voldoende weet over de belangrijkste spelregels van basketbal, kunnen wij je een activatiecode sturen zodat je het spelregelbewijs kan gaan halen.
Ook voor ouders is het een zeer nuttige website met zeer veel uitleg over verschillende spelsituaties zoals 3 seconden regel, 8 seconden regel, sprongbal en nog veel meer.