OliebollenToernooi 5 januari

We zouden 2020 graag met jullie inluiden met het Flevo Musketiers Oliebollen Basketbaltoernooi

Naast alle leden van FlevoMusketiers zijn ook de ouders/verzorgers, vrienden/vriendinnen en familie van leden, jong en oud, van harte welkom. We maken er vooral een gezellig toernooi van met veel basketbalplezier.

We zullen net als de afgelopen toernooien werken met twee verschillende poules.

Recreatieve poules: Een toernooischema voor teams die een wat rustiger potje basketbal willen spelen, bijvoorbeeld de wat jongere of wat oudere onder ons, samen met de familie of vriendjes.
Kernwoorden zijn hier: Plezier, Rustig, Losjes & Gezellig.

Competitieve poules: Een toernooischema voor teams die een wat serieuzer potje basketbal willen spelen. Kernwoorden zijn hier: Plezier, Snel, Soms stevig & Serieus.

    1. Iedereen die mee wil doen kan een team samenstellen van minimaal 5 personen. Dit kan natuurlijk je eigen competitieteam zijn, maar mag ook een door jou zelf samengesteld team zijn met vrienden, kennissen en/of ouders.

Inschrijven kan uiterlijk tot en met 31 december 2019. Het toernooischema zal in de eerste week van januari bekend gemaakt worden.

Het volgende graag doorgegeven:

  • Naam van het team
  • Voornaam & achternaam van de spelers
  • Keuze: Deelname aan Competitief of Recreatief Toernooi.
  1. Inschrijven kan op het volgende adres: toernooi@flevomusketiers.nl.

Mocht het nu zo zijn dat je wel mee wil doen maar geen team hebt kunnen samenstellen. Stuur dan je voor- en achternaam en welke competitie je ambieert naar hetzelfde email adres. We zullen dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor deelname aan het toernooi vragen wij een eigen bijdrage van € 2,50 per persoon dat geldt voor zowel leden als niet-leden. Het verzoek is deze bijdrage bij binnenkomst vóór aanvang van het toernooi met gepast geld te voldoen bij de wedstrijdtafel.
Uiteraard zorgen wij voor de oliebollen.

Joyce van Eijke en Conny van Solt