Oliebollentoernooi, 29 december

Beste leden, ouders/verzorgers, vrienden/vriendinnen, familie en coaches/trainers,

oliebollentoernooiOok in 2013 willen we het kalenderjaar graag met jullie afsluiten en wel met een Open Oliebollen Basketbal Club Toernooi.

Wat: Flevo Musketiers Open Oliebollen Basketbal Club Toernooi
Waar: Sporthal Rietlanden 2
Wanneer: Zondag 29 december 2013
Tijdstip: 12.00-16.00 uur

Naast alle leden van Flevo Musketiers zijn ook de ouders/verzorgers, vrienden en familie van leden, jong en oud, van harte welkom. We maken er vooral een gezellig toernooi van met veel basketbalplezier.

Dit jaar willen we het ‘iets’ anders doen en wel als volgt:
1. Flevo Musketiers heeft 2 velden gereserveerd.
2. Op het ene veld willen we een toernooischema uitvoeren voor teams die een wat rustiger potje basketbal willen spelen, bijvoorbeeld de wat jongere of wat oudere onder ons, samen met de ouders of vriendjes. Kernwoorden zijn hier: Plezier, rustig, losjes & gezellig. We noemen dit ‘recreatief’.
3. Op het andere veld willen we een toernooischema uitvoeren voor teams die een wat serieuzer potje basketbal willen spelen. Kernwoorden zijn hier: Plezier, snel, soms stevig & serieus. We noemen dit ‘competitief’.
4. Voor de recreatieve teams willen we halverwege het toernooi een kleine break opnemen om een ShootOut wedstrijd te doen. Verdere uitleg volgt ter plekke.
5. Tenslotte willen we voor de competitieve teams halverwege het toernooi een kleine break opnemen om een 3-punts wedstrijd te doen. Ook hierover volgt verdere uitleg ter plekke.

Wat is verder belangrijk?
Om geen tijd te verliezen tussen 12:00 en 16:00 uur is het volgende enorm belangrijk:

1. Iedereen die mee wil doen moet vóór deze dag een team samenstellen van minimaal 5 personen. Dit kan natuurlijk je eigen competitieteam zijn, maar mag ook een door jou zelf samengesteld team zijn met vrienden, kennissen en/of ouders.
2. De teams moeten vooraf bekend zijn bij de toernooileiding i.v.m. de poule indeling en toernooiplanning. Het volgende dient doorgegeven te worden:

  • Naam van het team
  • Voornaam & achternaam van de spelers
  • Keuze: Deelname aan Competitief of Recreatief Toernooi

3. Inschrijven kan uiterlijk tot en met zondag 22 december 2013 12:00 uur.
4. Inschrijven kan op het volgende adres: VoorzitterAC@FlevoMusketiers.nl.

Gratis voor leden
De leden van FlevoMusketiers hebben dit seizoen gezamenlijk een enorme prestatie geleverd door heel veel Grote Club Actie loten te verkopen. Dit heeft er voor gezorgd dat de vereniging een mooi bedrag gaat ontvangen. Dit willen we heel graag vieren met alle leden. Om deze reden heeft het bestuur besloten dat deelname aan het Open Oliebollen Club Toernooi dit seizoen GRATIS is voor alle leden van Flevo Musketiers.

Voor niet-leden vragen wij een eigen bijdrage van € 2,50. Deze dient vóór aanvang van het toernooi contant te worden voldaan bij Jeroen Kuit.

Uiteraard zorgen wij voor een drankje en de oliebollen.

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie (Gianni Hijlaard, Jeroen Kuit, Conny van Solt, Kristian Strijland)