OFF-season programma

Beste leden,

In de bijlage vinden jullie het FlevoMusketiers OFF-season programma! De OFFseason periode loopt van dinsdag 6 mei t/m donderdag 19 juni 2014.Let op: de bijlage heeft 2 bestanden. De bedoeling is dat we in het OFF-season programma gaan trainen in de nieuwe (voorlopige) teamsamenstellingen. Dit zorgt er voor dat de spelers al kunnen zien waar ze terecht komen en spelers en coach elkaar kunnen leren kennen.

Ook kunnen spelers wennen door op elkaar ingespeeld te raken, wat er in bij draagt dat je bij start van het nieuwe seizoen niet achter de feiten aan loopt.

In het trainingsschema is er zoveel als mogelijk rekening gehouden met huidige tijden. Om alles passend te maken zijn alle trainingen een stukje ingekort. De koppeling team/coach en de samenstelling van de teams is tijdelijk vanwege de onduidelijkheid van de gevolgen van opzeggingen en wijzigingen die de NBB doorvoert.

Heel belangrijk is het volgende:
0. In de bijlage tref je de trainingsdagen en tijden aan van elk team.
1. I.v.m. de examens bij de Rietlanden is het volgende week niet mogelijk in de gymzaal te trainen.
2. Vrijwel alle teams zullen in de OFF-season periode in de sporthal RL2 trainen.
3. Alleen u10 zal in de gymzaal vd Rietlanden blijven trainen.
4. UITZONDERING: u10 traint volgende week éénmalig op dinsdag 6 mei in de sporthal RL2 (tegenover de gymzaal, ingang vanaf parkeerterrein voorbij de fietsenstalling).

Hopende jullie allen voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur

Bijlagen:
Offseason ’14-’15
Teamindeling ’14-’15