Meivakantie en Offseason trainingen

Beste Flevo Musketier,

De laatste wedstrijden worden aankomend weekeinde gespeeld en daarmee loopt dit seizoen naar zijn einde. In de periode van 25 april tot en met 9 mei wordt er niet getraind in verband met de meivakantie.
Na de meivakantie start onze offseason periode, waarin we selectietrainingen houden om de voorlopige teams voor volgend seizoen samen te stellen. Er wordt getraind in grote groepen gebaseerd op leeftijdscategorie, zoals die geldig is voor volgend seizoen. Dat houdt in dat we de volgende indeling hanteren:
Team:               Spelers geboren in:
U10                        2007 of later
U12                        2005 of 2006
U14                        2003 of 2004
U16                        2001 of 2002
U18                        1999 of 2000
U22                        1998  of eerder
In de bijlage tref je het trainingsschema aan wat ingaat vanaf dinsdag 10 mei, met daarbij de namen van de trainers/begeleiders. (Op maandagen wordt er dan niet meer getraind: alleen op dinsdag en donderdag.) In verband met schoolexamens kunnen we in die periode geen gebruik maken van sportzaal Rietlanden en wijken we uit naar het Kofschip. Dus let goed op in welke zaal je moet zijn: Rietlanden-2 of Kofschip.
Zodra de voorlopige teamindeling bekend is, zullen we die toelichten aan elke speler en vervolgens publiceren via de website.
De laatste trainingen worden gehouden op donderdag 23 juni, waarna iedereen kan gaan uitrusten en toe kan leven naar volgend seizoen.
Namens de Technische Commissie en de hele trainersgroep alvast een fijne meivakantie gewenst en tot ziens bij de selectietrainingen!