Inschrijving teams na 15 augustus nog steeds mogelijk!

De Nederlandse BasketbalBond (NBB) heeft 15 augustus 2014 als deadline aangehouden om teams terug te trekken. Nieuwe teams kunnen ingeschreven worden voordat de competitie start. Flevo Musketiers probeert deze mogelijkheden zoveel mogelijk te benutten, zodat we zoveel mogelijk leden kunnen laten spelen tegen zo weinig mogelijk kosten.
Alle verenigingen die na de deadline teams terug trekken moeten per geplande wedstrijd een boete betalen en tevens de zaalhuur van de uitwedstrijden aan de tegenstanders betalen. Dit kan neer komen op € 750 tot € 1000.

Dat wordt voor ons een te kostbare zaak. We besteden dit geld liever op een andere manier. Dus nemen we daarbij het zekere voor het onzekere.
Dit houdt in dat wij de teams van de HU20 en VU20 moeten terug trekken uit de competitie. Zij hebben minder dan 7 spelers, het minimale aantal spelers dat de NBB toelaat bij de inschrijving van een team.

Dat betekent echter niet dat wij ons zomaar neerleggen bij die situatie! Juist niet!
Want onze ervaring leert dat ook andere verenigingen teams zullen terug trekken en dat er in verschillende klassen posities open vallen waar we naderhand nog teams kunnen inschrijven. Dat geldt dus niet alleen voor de U20-teams, maar in alle leeftijdsgroepen.
We zullen er dan ook alles aan doen om voor teams een passende competitie te vinden. En geloof ons, daar zijn we erg creatief in! Hoewel we als club staan ingeschreven bij Rayon oost, kijken we ook naar mogelijkheden bij Rayon West en Noord Holland.

Dus als je eraan zit te denken om komend seizoen te gaan basketballen en je wilt dan ook competitie spelen, geef je dan zo snel mogelijk op. Des te eerder wij weten of we een team kunnen samenstellen des te zekerder is het voor jou dat je wedstrijden kunt spelen.
De eerste competitiewedstrijden zijn in het weekend van 20 en 21 september. Iedereen die voor die datum lid is proberen we in een team in te delen die het best bij hem/haar past.

Lid worden kun je door een inschrijfformulier (https://www.flevomusketiers.nl/inschrijfformulier/) in te vullen en deze te zenden naar ledenadministratie@flevomusketiers.nl (Anja Jongejan).
Met vriendelijke groet,
Raad van Coaches Flevo Musketiers,