HBV The Jumpers vs JU14-1

Under 14-1
Under 14-1

-Door Job Kayhan-
Jongens onder 14-1 heeft zaterdag 2 november geen punten kunnen pakken in Den haag. Na anderhalf uur rijden kwamen we aan bij de zaal…

We begonnen met Jens, Mark, Britte, Job en Bart omdat Lars Nelissen geblesseerd was kon Bart beginnen. We begonnen de wedstrijd goed en kwamen meteen op een kleine voorsprong. Al heel vroeg in de wedstrijd moest Britte al van het veld af om dat ze een blessure had opgelopen we eindigde het 1e kwart met een 14-11 achterstand.

In het 2de kwart ging het niet zo goed want na balverlies rende we niet snel terug en konden ze makkelijk scoren we eindigde het 2de kwart met een 28-21 achterstand…(Britte kon inmiddels weer mee spelen).

In het 3de kwart ging het in de eerste minuten heel erg goed. De tegenstander had moeite met onze Fire defence en dus konden wij veel steals pakken en scoren. Jammer genoeg ging het scoren bij de tegenstander net zo goed.

In het 4de kwart begonnen we zwak te verdedigen en de tegenstander kon vrijuit spelen en makkelijk scoren. Nadat Lars Nelissen er uit moet omdat hij 5 fouten had. Noha had nog een paar mooie steals maar uiteindelijk was het niet genoeg om de winst te pakken.

Eindstand 73-51, volgende keer beter