Grote Club Actie 2014

grote club actieBeste leden, ouders, opa’s, oma’s, vrienden en kennissen,

De jaarlijkse Grote Clubactiekomt er weer aan!

Doel van deze actie is om verenigingen, stichtingen en instellingen die actief zijn op het gebied van recreatie en geestelijke en lichamelijke ontwikkeling te ondersteunen. Na het succes van vorig jaar doet Flevomusketiers ook dit jaar weer mee. Vorig jaar verkochten we ca. 600 loten, waarvan voor de vereniging een bedrag van  € 1.489,00! Dit moeten we dit jaar natuurlijk kunnen overtreffen!

We vragen daarom iedereen (dus alle teams, van mini’s u10 tot senioren H1) weer veel loten te verkopen om zodoende geld voor Flevomusketiers te verdienen. Schroom absoluut niet om al je verkoop technieken in de praktijk te brengen, zoals vragen aan je opa en oma’s, ouders, familie, vrienden, vriendinnen, kennissen, buren, zakelijke relaties of gewoon onbekenden. De extra inkomsten uit deze actie kan onze vereniging heel goed gebruiken voor bijv. de aanschaf van materialen, zoals tenues en ballen, maar wellicht zoals vorig jaar het bekostigen van het oliebollen toernooi. Een lot kost € 3,00, waarvan maar liefst € 2,40 naar de club gaat. Dat betekent pure winst voor de vereniging en komt op diverse manieren weer ten goede aan de leden.

In de week van 8 september zal op dinsdag & donderdag de boekjes bij de diverse teams verspreid worden rondom de trainingen.
Inmiddels hebben de trainers/coaches een mail ontvangen met het verzoek hiervoor ca. 5 minuten beschikbaar te stellen vóór of tijdens de training.

Op 13 september 2014 wordt landelijk het startsein gegeven voor de jaarlijkse lotenverkoop. Vanaf deze datum mogen de lotenverkopers op pad met de intekenlijsten.

De verkoop van de loten gebeurt evenals vorig jaar niet tegen contante betaling, maar via automatische incasso. Op de intekenlijsten is ruimte voor het invullen van een bankrekeningnummer en de handtekening van de koper. Doe dit goed leesbaar, zodat er geen misverstanden ontstaan. Dus met minder moeite kun je meer loten verkopen. De kopers van de loten krijgen op hun bankafschrift het lotnummer vermeld. Voordeel: slechts éénmalig bij de kopers langs en niet ‘met geld over straat’ !!

Om alle lotenverkopers enorm te stimuleren zal een beloning van €0,50 voor elke verkocht lot beschikbaar worden gesteld, m.u.v. de leden van u16, bankspelers u14 bij u16, senioren dames en heren. Dit kan een aardig zakcentje opleveren. Voor de leden van u16 heeft het bestuur gemeend, net als vorig jaar, een aanzienlijke inzet te vragen voor het verkopen van de loten door een team target van minimaal 100 verkochte loten te bewerkstelligen. Dit mag uiteraard ook véél meer zijn! De gehele opbrengst van de u16 en de bankspelers van u14 bij u16 komt ten goede aan het geld dat nodig is om u16 in de 2e divisie te laten spelen!

Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie een verkoopwedstrijd voor de jeugdige lotenverkopers. Doe mee en maak kans op een Apple iPad of een van de
andere mooie prijzen, zoals entreekaarten voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. Verder zal bij 20 of meer verkochte loten je van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland ontvangen.

Tenslotte heeft Horloge.com de vereniging een prijzenpakket toegezegd voor de beste lotenverkoper.
Nou, allemaal mooie prijzen voor een leuke uitdaging.

In de week van 20 oktober zal op dinsdag & donderdag de boekjes bij de diverse teams weer opgehaald worden rondom de trainingen.
Op 27 november 2014 vindt de trekking plaats. De uitslag van de loterij wordt vermeld op www.clubactie.nl.
De hoofdprijs is dit jaar evenals vorig jaar € 100.000,00 belastingvrij. Er zijn natuurlijk nog véél meer prijzen. Deze worden vermeld op bovengenoemde website.

We rekenen op jullie medewerking, doe je best en heel veel succes!!

De activiteiten commissie