Grote Club actie

Beste leden, ouders, opa’s, oma’s, vrienden en kennissen,

De jaarlijkse Grote Clubactie komt er weer aan!
Doel van deze actie is om verenigingen, stichtingen en instellingen die actief zijn op het gebied van recreatie en geestelijke en lichamelijke ontwikkeling te ondersteunen. Na het succes van vorig jaar doet Flevomusketiers ook dit jaar weer mee. Vorig jaar verkochten we in totaal 161 loten! Dit moeten we dit jaar natuurlijk ruim kunnen overtreffen!

We vragen daarom iedereen (dus alles teams) weer veel loten te verkopen om zodoende geld voor Flevomusketiers te verdienen. Schroom absoluut niet om al je verkoop technieken in de praktijk te brengen. De extra inkomsten uit deze actie kan onze vereniging heel goed gebruiken voor bijv. de aanschaf van materialen, zoals tenues en ballen. Een lot kost € 3,00, waarvan maar liefst € 2,40 naar de club gaat. Dat betekent pure winst voor de vereniging en komt op diverse manieren weer ten goede aan de leden.

In de week van 9 september zal op dinsdag, woensdag & donderdag de boekjes bij de diverse teams verspreid worden rondom de training. Inmiddels hebben de trainers/coaches een mail ontvangen met het verzoek hiervoor ca. 5 minuten beschikbaar te stellen vóór of tijdens de training.
Op 14 september 2013 wordt landelijk het startsein gegeven voor de jaarlijkse lotenverkoop. Vanaf deze datum mogen de lotenverkopers op pad met de intekenlijsten.
De verkoop van de loten gebeurt evenals vorig jaar niet tegen contante betaling, maar via automatische incasso. Op de intekenlijsten is ruimte voor het invullen van een bankrekeningnummer en de handtekening van de koper. Doe dit goed leesbaar, zodat er geen misverstanden ontstaan. Dus met minder moeite kun je meer loten verkopen. De kopers van de loten krijgen op hun bankafschrift het lotnummer vermeld. Voordeel: slechts éénmalig bij de kopers langs en niet meer ‘met geld over straat’ !!
In de week van 28 oktober zal op dinsdag, woensdag & donderdag de boekjes bij de diverse teams weer opgehaald worden rondom de training.
Op 28 november 2013 vindt de trekking plaats. De uitslag van de loterij wordt vermeld op www.clubactie.nl
Om alle lotenverkopers enorm te stimuleren zal een beloning van € 0,50 voor elke verkocht lot beschikbaar worden gesteld, m.u.v. de leden van u16, bankspelers u14 bij u16, senioren dames en heren. Dit kan een aardig zakcentje opleveren.
Voor de leden van u16 heeft het bestuur gemeend een aanzienlijke inzet te vragen voor het verkopen van de loten door een team target van minimaal 100 verkochte loten te bewerkstelligen. Dit mag uiteraard ook véél meer zijn! De gehele opbrengst van de u16 en de bankspelers van u14 bij u16 komt ten goede aan het geld dat nodig is om u16 in de eredivisie te laten spelen!
De hoofdprijs is dit jaar evenals vorig jaar € 100.000,00 belastingvrij. Er zijn natuurlijk nog véél meer prijzen. Deze worden vermeld op bovengenoemde website.

We rekenen op jullie medewerking, doe je best en heel veel succes!!
De activiteiten commissie