Geslaagd Oliebollentoernooi

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse oliebollentoernooi. Ondanks dat de opkomst bij dit toernooi wat af lijkt te nemen was het een erg gezellige middag waarbij door deelnemers weer erg genoten is van het leuke basketbalspel.

Prutsers

In twee poules werd er tegen elkaar gestreden waarbij in beide poules sportief rekening werd gehouden met de onderlinge verschillen tussen de spelers. Bij dit toernooi gaat het meer om een mooie basketbalmiddag met vrienden en familie. Toch kende dit toernooi ook winnaars. De Shoot-out wedstrijd werd gewonnen door Bart van Solt en de 3-puntswedstrijd werd met grote overmacht gewonnen door Aran Keenswijk.

Deel van Pippen Ain’t Easy

In de Recreatieve poule hebben de Prutsers in tegenstelling tot wat hun naam doet vermoeden de overwinning binnen gehaald  en in de Competitieve poule was het in de finale een nek aan nek race tussen Old School en Pippen Ain’t Easy waarbij Pippen Ain’t Easy met 1 punt verschil de winst naar zich toe wist te trekken.

Voor een ieder die zich graag wil revancheren of gewoon nu al weer zin heeft in een gezellige basketbalmiddag, het eindeseizoenstoernooi staat gepland op zaterdagmiddag 22 juni. Zet het vast in je agenda, zodat jij er straks weer bij kan zijn.