FlevoMusketiers ontvangt Cheque Boni Jeugd Sponsor Actie

boni-resultaatOnze vereniging heeft de laatste maanden mee gedaan aan de Jeugd Sponsoractie van de Boni.

De klanten van de Boni ontvingen bij hun boodschappen sponsormunten en deze konden zij doneren aan één van de acht deelnemende verenigingen in Lelystad.

We hebben als FlevoMusketiers 2 dagen onze vereniging aangeprezen bij de supermarkt in de Tjalk, waarbij we zoveel mogelijk klanten hebben overtuigd de muntjes in de koker van onze vereniging te doneren. En met succes, want al hadden wij van alle 8 verenigingen niet de meeste muntjes binnengehaald, we hebben zeker niet minder ons best gedaan en met z’n allen toch een heel mooi bedrag bij elkaar gewerkt.

Afgelopen donderdag was de grote ontknoping. Alle deelnemende verenigingen waren uitgenodigd om naar Harders Plaza in Harderwijk te komen. In totaal deden er 39 Boni Supermarkten mee aan deze actie in 36 gemeenten.

De Boni had er een heel feest van gemaakt met een optreden van een paar bekende en minder bekende artiesten. Later op de avond heeft men de top 3 onthuld van verenigingen die het hoogste geldbedrag hadden gescoord.

Op nummer 1 eindigde een speeltuin vereniging uit Baarn met een bedrag van meer dan € 1500. Uiteindelijk was het de beurt aan de overige verenigingen om te zien welk sponsorbedrag zij zouden ontvangen.

Alle verenigingen uit Lelystad werden bij elkaar verzameld en uit handen van de bedrijfsleider van Boni Tjalk ontvingen wij de sponsorcheque.

Namens FlevoMusketiers hebben Anja, Wendy en Jeroen een sponsorcheque in ontvangst mogen nemen t.w.v. maar liefst € 791,00. Dit is een enorm mooi succes!!!