Flevo Musketiers Oliebollentoernooi op zondag 8 januari in het Kofschip

 

We zouden graag samen met jullie 2017 willen inluiden tijdens het

Flevo Musketiers Oliebollen Basketbal Toernooi

zondag 8 januari tussen 11 en 17 uur

Naast alle leden van FlevoMusketiers zijn ook de ouders/verzorgers, vrienden/vriendinnen en familie van leden, jong en oud, van harte welkom. We maken er vooral een gezellig toernooi van met veel basketbalplezier.

Dit jaar willen we het succes van de eerdere edities evenaren en wel als volgt:

 1. Er is een toernooischema voor teams die een wat serieuzer potje basketbal willen spelen. We noemen dit de Competitieve poule. Kern woorden zijn hier: Plezier, Snel, Soms stevig & Serieus. Tussendoor zal een 3-punts wedstrijd gehouden worden. Verdere uitleg volgt ter plekke.
 2. En een toernooischema voor teams die een wat rustiger potje basketbal willen spelen, bijvoorbeeld de wat jongere of wat oudere onder ons, samen met de ouders of vriendjes. We noemen dit de Recreatieve poule. Kern woorden zijn hier: Plezier, Rustig, Losjes & Gezellig. Tussendoor zal een ShootOut wedstrijd gehouden worden. Verdere uitleg volgt ter plekke.
 3. Er zal dit jaar nog meer aandacht aan het toernooischema besteed worden om lange wachttijden tussen wedstrijden te vermijden en gelijkwaardige poules te maken.

Om tijdens het toernooi geen tijd te verliezen uur is het volgende enorm belangrijk:

 1. Iedereen die mee wil doen moet vóór deze dag een team samenstellen van minimaal 5 personen. Dit kan natuurlijk je eigen competitieteam zijn, maar mag ook een door jou zelf samengesteld team zijn met vrienden, kennissen en/of ouders.
 2. De teams moeten vooraf bekend zijn bij de toernooileiding i.v.m. de poule indeling en toernooiplanning.  Het volgende dient doorgegeven te worden:
  Naam van het team
  Voornaam & achternaam van de spelers
  Keuze: Deelname aan Competitief of Recreatief Toernooi.
 3. Inschrijven kan uiterlijk tot en met 31 december op het volgende adres: cvsolt@gmail.com. Het toernooischema zal in de eerste week van januari bekend gemaakt worden.

Dit betekent dat jullie nu nog 1 ruime week de tijd hebben om teams te formeren. Mocht het nu zo zijn dat je wel mee wil doen maar geen team hebt kunnen samenstellen. Stuur dan je voor- en achternaam en welke competitie je ambieert naar hetzelfde email adres. We zullen dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

De leden van FlevoMusketiers hebben dit seizoen weer Grote Club Actie loten verkocht. Dit heeft er voor gezorgd dat de vereniging een mooi bedrag gaat ontvangen. Dit willen we heel graag vieren met alle leden. Hierdoor is de deelname aan het FlevoMusketiers Oliebollen Basketbal Toernooi GRATIS  voor alle leden van FlevoMusketiers.

Voor niet-leden vragen wij een eigen bijdrage van € 2,50. Het verzoek is deze bijdrage bij binnenkomst vóór aanvang van het toernooi met gepast geld te voldoen bij de wedstrijdtafel.

Uiteraard zorgen wij voor een drankje en de oliebollen. Omdat er geen kantine in het Kofschip is zullen wij ook een aantal zaken tegen een kleine vergoeding (alleen cash-betaling) aanbieden.

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie

Ps: Voor iedereen (leden- en niet-leden) geldt dat inschrijven betekent dat je ook daadwerkelijk komt en niet je team en de organisatie in de steek laat. Mocht je onverhoopt niet kunnen of niet aanwezig zijn, dan houdt de organisatie zich het recht voor een bijdrage in de zaalhuur a € 2,50 per persoon in rekening te brengen.