Flevo Musketiers Eindeseizoens toernooi op Zondag 2 juli

Om het seizoen 2016-2017 op een gezellige en sportieve manier af te sluiten willen we jullie uitnodigen voor het jaarlijkse

Flevo Musketiers Eindeseizoen Basketbal Toernooi

 Sportcomplex Rietlanden, zaal RL2

 Toernooi 12:00-17:00 en buffet 17:00-19:00

Naast alle leden en oud-leden van Flevo Musketiers zijn ook de ouders/verzorgers, vrienden en familie van leden van harte welkom. We maken er vooral een gezellig toernooi van met veel basketbalplezier.

We spelen 5×5 in een Competitieve en Recreatieve poule

Om een goede tijdsplanning en poule indeling te kunnen maken zodat er niet te veel wachttijden ontstaan zijn er een aantal zaken belangrijk.

  • Iedereen die mee wil doen kan een team samenstellen van minimaal 5 personen. Dit kan natuurlijk je eigen competitieteam zijn, maar mag ook een door jou zelf samengesteld team zijn met vrienden, kennissen en/of ouders.
  • Het volgende dient doorgegeven te worden:
    1. Naam van het team
    2. Voornaam en achternaam van de spelers
    3. Keuze: Deelname in Competitieve of Recreatieve poule.
  • Inschrijven kan uiterlijk tot en met vrijdag 18 juni 1017.
  • Inschrijven kan op het volgende adres: activiteitencommissie@flevomusketiers.nl

Kosten voor dit toernooi zijn €2,50 p.p. (leden en niet-leden).  De kosten voor het buffet zullen waarschijnlijk tussen de €7,50 – €10 p.p. liggen. Daar volgt later nog meer info over.

OPROEP: We zijn nog op zoek naar mensen die willen helpen om van dit toernooi  een mooie afsluiting van het seizoen te maken. Aanmelden via activiteitencommissie@flevomusketiers.nl

EindeseizoensToernooi 2017

Uitnodiging eindeseizoenToernooi 2017