DEEN Jeugd Sponsor Actie

deenHet is bijna zover! Op zondag 7 September start voor de 11e keer de DEEN Jeugdsponsor Actie. Onder het mom van ‘Wat beweegt jou? DEEN helpt ’n handje! laten zij weer duizenden euro’s ten goede komen aan sport & cultuur voor de jeugd in onze regio. Een actie die speciaal is opgezet om alle (sport)verenigingen in Noord-Holland en Flevoland te ondersteunen. De DEEN Jeugdsponsor Actie is al jaren een groot succes. Voor zowel de verenigingen als voor onze klanten. Klanten kunnen door middel van de welbekende sponsormunten hun favoriete vereniging sponsoren. Daarnaast ontvangen zij direct boodschappen voordeel. Dit jaar is er ook een koker van Flevo Musketiers aanwezig.

Het is een uitdaging om de komende 6 weken (tot en met 18 oktober) zoveel mogelijk sponsormunten te verzamelen en deze in de koker van Flevo Musketiers te doen. Want hoe meer munten, hoe hoger het sponsorbedrag dat onze vereniging straks ontvangt. Voor alle klanten en medewerkers van DEEN staan deze 6 weken de deelnemende verenigingen in het middelpunt van de belangstelling. DEEN is te vinden aan de Neringweg 391 (Nabij Zilverpark tegenover de AbnAmro Bank).

Staat u al in de startblokken?

Doe uw boodschappen bij DEEN en doneer deze munten aan Basketbalvereniging Flevo Musketiers. Vraag ook uw familie, buren, kennissen en vrienden om boodschappen te doen en de munten aan Flevo Musketiers te doneren. Gebruik hierbij alle digitale mogelijkheden, zoals Twitter en Facebook.

Wij hopen op jullie medewerking!