De jaarlijkse Grote Clubactie komt er weer aan!

horlogeDoel van deze actie is om verenigingen, stichtingen en instellingen die actief zijn op het gebied van recreatie en geestelijke en lichamelijke ontwikkeling te ondersteunen. Na het succes van vorig jaar doet Flevomusketiers ook dit jaar weer mee. Vorig jaar verkochten we in totaal ca. 600 loten! Dit moeten we dit jaar natuurlijk ruim kunnen overtreffen!

Officieel is het seizoen nog niet gestart en zijn heel veel mensen nog in de vakantie modus, maar om deze actie nog succesvoller te maken is FlevoMusketiers benaderd door www.Horloge.com. Als sponsor van de Grote Club Actie helpt www.Horloge.com ons graag om zoveel mogelijk loten te verkopen. Daarom bieden zij onze club graag een prijzenpakket aan voor de beste lotenverkoper of de beste team verkoopprestatie. Het prijzenpakket is nog een verrassing, maar zeker de moeite waard.

Bij Horloge.com zijn we gek op horloges. Op zoek naar een horloge? Bij ons ben je aan het juiste adres, en we helpen je graag!
Horloges zijn er in alle soorten en maten. Een horloge is een sieraad, een stuk gereedschap, een statement, en bovenal een onmisbare accessoire. Ben je op zoek naar een origineel of trendy designhorloge? Een robuust outdoor-horloge, functioneel sporthorloge of een betrouwbare duikhorloge: bij Horloge.com zit je goed!
Wat voor een horloge je ook naar op zoek bent: bij ons vind je een complete collectie met de mooiste herenhorloges, dameshorloges en kinderhorloges. Alle soorten horloges, van de beste merken, voor iedere stijl, voor iedereen!

We vragen daarom iedereen (dus alles teams) weer veel loten te verkopen om zodoende geld voor Flevomusketiers te verdienen. Schroom absoluut niet om al je verkoop technieken in de praktijk te brengen. De extra inkomsten uit deze actie kan onze vereniging heel goed gebruiken voor bijv. de aanschaf van materialen, zoals tenues en ballen. Een lot kost € 3,00, waarvan maar liefst € 2,40 naar de club gaat. Dat betekent pure winst voor de vereniging en komt op diverse manieren weer ten goede aan de leden.
De hoofdprijs is dit jaar, evenals vorig jaar, € 100.000,00 belastingvrij. Er zijn natuurlijk nog véél meer prijzen. Deze worden allemaal vermeld op de website, www.clubactie.nl/prijzen.

Verdere informatie zullen wij na de seizoenstart verspreiden.
We rekenen op jullie medewerking, doe je best en heel veel succes!!

De activiteiten commissie