D1 vs. Isala D1

– Door Jos Koster –

d1-2-300pxZaterdagavond 7 december stonden de Dames 1 van Flevo Musketiers, helemaal compleet, met Natanja van Schalkwijk als bankspeelster en Edwin Haan als vervangende coach tegenover de koplopers van de competitie: Dames 1 van Isala. Spannend dus en we maakte ons mentaal klaar voor een spannende pot. De wedstrijd begon met Karin, Brenda, Linda, Diana en Thirza in de basis en ze stonden er meteen. Er werd vanaf de eerste minuut fanatiek verdedigd en de aanval liep mooi. De toon was gezet en het eerste kwart stonden we met 13-3 voor. Dit was meteen ook het beste kwart.

Met de wedstrijd in onze pocket speelde we de rest van de tijd uit. Eindstand 38-24 met als topscoorder Thirza 12 punten en overigens hele mooie moves. Coach Ferry zou genoten hebben. Gevolgd door Chantal met 10 punten, die ook een behoorlijk aantal rebounds uit de lucht plukte alsof het niks was.

We staan nu dus op de tweede plek onder de Tower Jumpers met 2 wedstrijden minder gespeeld. Zelf hebben we tegen hen 1 keer gewonnen en 1 keer verloren.
Op zaterdag 1 februari staan we om 20:30 opnieuw tegenover hen, thuis.
Dus, komt dat zien!