Club van 100

Flevo Musketiers is een basketbal vereniging die zich als doel heeft gesteld om, naast recreatief basketbal, een podium voor prestatiegericht basketbal te bieden. Daarnaast proberen we de jeugd, ook op sociaal gebied, zaken als samenwerken en verantwoordelijkheid nemen te leren.
Sinds de oprichting in 2005 zijn er al een aantal bijzondere resultaten geboekt. We spelen sinds 2012 in een uitstekende nieuwe accommodatie Rietlanden 2. Dankzij het, door vrijwilligers, aanbieden van basketballessen op basisscholen en het jaarlijks terugkerende scholierensport zijn steeds meer kinderen enthousiast geraakt voor basketbal en worden ze lid van deze mooie vereniging.
De prestaties van de selectieteams gaan ieder seizoen een stapje vooruit. Het gevolg daarvan is dat Flevo Musketiers   in het verleden met de jongens tot 16 jaar (JU16) in de eredivisie heeft speelt. Momenteel speelt het Mu16-1 team in de tweede Divisie. Dit is het op een na hoogste landelijke niveau.  Het plan is om met dit team dit hoge niveau te blijven evenaren en om meerdere teams op een hoger niveau te kunnen gaan laten spelen. Het spelen op dit landelijk hoge niveau brengt extra kosten met zich mee brengt. Ook het zorgen dat kinderen zich naar dat niveau kunnen ontwikkelen kost extra tijd en geld.

Om niet alle kosten op de schouders van onze leden te moeten laten rusten, startte Flevo Musketiers met een club van 100. Wij zouden het geweldig vinden als jij daar lid van wilt worden. Om lid van deze club te worden vragen we je om € 100,00 ‘steungeld’ te doneren aan de vereniging. In ruil daarvoor vermelden wij je (bedrijfs)naam op een speciaal daarvoor ingerichte pagina op onze website en nodigen we je uit op onze jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst.

Hoe word je lid van de club van 100?

– Maak € 100,00 over op NL23INGB0005374182 t.n.v. Flevo Musketiers. Vermeld hierbij Cv100, je naam en mijn achternaam.
– Stuur daarna een mail naar voorzitterSP@flevomusketiers.nl. Meld hierin je naam (zoals je hem op de webpagina wilt hebben) of naam van het bedrijf, evt. de link naar de bedrijfspagina en een omschrijving van het bedrijf in max 2 zinnen. Indien je een factuur wenst of andere specifieke wensen hebt ten aanzien van de vermelding op de websitepagina van de Club van 100, kun je die aan ons via deze mail ook kenbaar maken.

Alvast hartelijk bedankt voor je aandacht en (hopelijk) bijdrage.
Kom gerust een kijken bij één van onze trainingen of wedstrijden!

Het bestuur