BONI Jeugd sponsor actie

Boni-Flyer-Sponsor-Actie300pxDit jaar heeft de supermarkt Boni (in de Tjalk, bij de Aldi, Lidl en Action) een Jeugd Sponsor Actie. De Boni vindt het belangrijk dat jongeren de mogelijkheid krijgen om hun hobby uit te oefenen. Daarom hebben ze een Jeugd Sponsor Actie. De actie loopt van woensdag 2 oktober t/m dinsdag 23 november. Iedere klant ontvangt bij besteding van € 10,- aan boodschappen een sponsormunt. Deze munt kan dan aan één aan de deelnemende vereniging gedoneerd worden, door deze munt in de desbetreffende koker te doen.

Basketbalvereniging Flevo Musketiers is dus één van deze deelnemende vereniging. Het totale sponsorbudget van de Boni in Nederland is € 200.000,- dus het gaat om veel geld. Een club kan al snel € 500,- verdienen.

Hierbij een oproep aan iedereen: Doe uw boodschappen bij de Boni en doneer deze munten aan Basketbalvereniging Flevo Musketiers. Vraag ook uw familie, buren, kennissen en vrienden om boodschappen te doen en de munten aan de Flevo Musketiers te doneren.