ALV op vrijdag 13 april

Het bestuur nodigt alle leden en ouders/verzorgers van leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 13 april om 19:30 uur in de Multifunctionele ruimte in de Rietlanden.

Tijdens de ALV zal onder andere de financiële afsluiting van het seizoen 2106/2017 besproken worden. De agenda en het verslag vind je in de bijlagen.
Zoals altijd zijn we ook weer op zoek naar extra vrijwilligers.
Op dit moment zijn wij nog dringend op zoek naar een Voorzitter Wedstrijd Commissie. Ook zijn we naarstig op zoek naar een algemeen lid die zich wil inzetten voor de activiteitencommissie en sponsorzaken. Verder zoeken we iemand die onze merchandise wil beheren.
Afgelopen seizoen hebben we helaas niet voor elk team een trainer/coach kunnen vinden. Voor seizoen 2018-2019 lijkt het erop dat het nog moeilijker gaat worden om alle teams van een trainer/coach te voorzien. Daarom willen we u vragen of u iemand kent die bij ons een trainer/coach zou willen zijn of lijkt het u zelf leuk om een team te trainen/coachen. Laat het ons alstublieft weten. Er is ook de mogelijkheid om een cursus te volgen voor trainer.
Voel jij je betrokken bij de club en steek je de club graag de helpende hand toe? Meld je dan vooral aan en/of laat het weten tijdens de ALV.
Natuurlijk hopen we op een grote opkomst. Mocht je vragen hebben laat het ons dan weten!
PS. We hebben taart, dus zorg dat je op tijd bent (op=op)