Algemene Ledenvergadering op Maandag 18 juni

Beste leden, ouders en verzorgers,

Hierbij willen we jullie uitnodigen voor de Algemene ledenvergadering (ALV). We merken dat de meeste mensen niet graag naar een ALV van de vereniging komen, het een saaie bijkomstigheid van de vereniging vinden. Toch willen we jullie deze keer vragen er nog een keer extra over na te denken.

Want een ALV is belangrijk, ook voor jullie.

Je kan op de ALV meepraten met de vereniging over hoe het in de toekomst verder gaat, je kan er je vragen stellen en je opmerkingen plaatsen. Er worden belangrijke zaken besproken zoals de begroting voor het komende seizoen, de vaststelling van de contributie, de verkiezing van het bestuur en deze keer ook de gevolgen van de nieuwe wet op de privacy. Dus hoe gaat de vereniging om met jullie persoonlijke gegevens. Hier vindt je de agenda van de vergadering. De andere stukken zoals (financieel-) jaarverslag, begroting en privacy-policy zullen zo spoedig mogelijk worden  verspreid.

Dus we hopen dat jullie allemaal 18 juni op de ALV komen meepraten en meedenken over de toekomst van Flevo Musketiers. Wij zullen er zijn en nemen een drankje mee.