U14-1 vs Rotterdam

u14-1-250px

U14-1 vs Rotterdam door Lars Nelissen

We begonnen de wedstrijd goed met een sprongbal voor ons en daaruit direct een score! We hebben goed gespeeld en hard geknokt voor de bal tot aan de eerste Time-Out van ons. Toen kwamen we een beetje onderschattend het spel in. We begonnen we ballen te verliezen en scoorde de tegenstanders te veel. Er zijn dit kwart ook maar 2 teamfouten gemaakt. Het eerste kwart hebben de tegenstanders daarom ook met 12-10 gewonnen.

Het tweede kwart pakten we weer goed op en toen begonnen de ballen ook weer door het netje te glijden. We lieten de tegenstanders nog steeds te gemakkelijk scoren maar de agressie was wel weer terug, en dat kon je terug zin in de 4 teamfouten die dit kwart zijn gemaakt. het tweede kwart hebben we gewonnen met 12-15.

Na in de kleedkamer te hebben besproken dat we weer hard zouden gaan knokken en vecht voor die bal, kwamen we weer geconcentreerd het veld op. Met de fouten in het derde kwart deden we iets rustiger aan en kwamen in totaal op 3 teamfouten. De scores gingen weer omhoog bij ons en hielden de tegenstanders op ongeveer dezelfde scores als in het tweede kwart: 14-20.

In het vierde kwart bleven de scores best wel laag bij de tegenstander en konden we de voorsprong verder uitbouwen. De fouten namen echter wel toe. Het begin van het vierde kwart was aan de slordige kant, maar daarna beseften we dat we nu echt moesten laten zien wat we konden en begonnen we toch nog goed te spelen. Het vierde kwart hebben we gewonnen met 6-15, en winst was aan onze kant met 44-60!