Nieuwsarchief

Valspar Voorbereidingstoernooi op zondag 10 september

Op 10 september organiseert Flevo Musketiers voor de zevende keer het Voorbereidingstoernooi voor landelijke jongensteams in Sportcomplex Rietlanden in Lelystad. Veel teams gebruiken deze dag als laatste test voor het basketbalseizoen dat voor de meesten op 16 september start. De teams zijn in vier leeftijdsklassen verdeeld:  de U12, U14, U16 en 18/20. Afgelopen seizoen werden 3 deelnemers(…)

Start nieuwe seizoen vanaf maandag 4 september

De lessen van het nieuwe seizoen zullen weer starten vanaf maandag 4 september. Tegen het eind van de vakantie zullen de nieuwe schema’s en de teamindelingen op de website geplaatst worden. Omdat al vrij snel na de start van het seizoen ook de wedstrijden weer gaan starten zullen er een aantal coaches zijn die de(…)

Voorlopige teamindelingen 2017-2018

Vanwege een technisch probleem lukt het nog niet om de teamsamenstelling voor het komende seizoen op de website-pagina seizoen/teams te plaatsen. Maar omdat velen van jullie toch nieuwsgierig zijn naar de indeling, plaatsen we het nu alvast in onderstaande tabel (klik op de link). In de onderstaande VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN kunnen met name gedurende de beginperiode van de(…)

Mitchell de beste spaarder van PLUS Clubfund actie

Velen van jullie hebben bij de Clubfund-actie bij de PLUS leuke artikelen gespaard met jezelf als sportheld daarop afgebeeld. Maar een van jullie heeft de meeste artikelen van allemaal bij elkaar gespaard. Mitchell Fleming was vaak op zijn vrije woensdagmiddag bij de ingang van de PLUS te vinden en heeft daar heel veel zegels verzameld.  Die toewijding(…)

Drie meiden van Flevo Musketiers in Finale van Streetball bij Olympic Moves

Het begon als een avontuur. De SGL heeft in klas B1m 4  meiden gevonden die samen aan Streetball wilde meedoen, waarvan er 3 op basketbal zitten en 1 op korfbal. De meiden Abigail, Esra, Cyara en Marit hebben eerder in de regiofinales in Assen aan de voorrondes van OlympicMoves meegedaan. (de grootste schoolsportcompetitie van Nederland! www.kvlo.nl/olympicmoves.html)(…)

Nederlands Kampioenschap meisjes u12 in Rietlanden 2

Onze basketbalclub is zaterdag 10 juni van 10:00-20:00 uur gastvrouw voor het Nederlands Kampioenschap Basketbal voor Meisjes U12  (dus 10 en 11 jaar). Daarbij zou het leuk zijn als er veel publiek komt om de teams aan te moedigen. Om tegelijkertijd onze mooie sport te promoten organiseren we ook een clinic voor jeugd in de(…)

Flevo Musketiers Eindeseizoens toernooi op Zondag 2 juli

Om het seizoen 2016-2017 op een gezellige en sportieve manier af te sluiten willen we jullie uitnodigen voor het jaarlijkse Flevo Musketiers Eindeseizoen Basketbal Toernooi  Sportcomplex Rietlanden, zaal RL2  Toernooi 12:00-17:00 en buffet 17:00-19:00 Naast alle leden en oud-leden van Flevo Musketiers zijn ook de ouders/verzorgers, vrienden en familie van leden van harte welkom. We(…)

Clubfund actie

De Clubfund actie is afgelopen. We hebben gezien dat  jullie veel artikelen hebben besteld met jezelf als sportheld erop afgebeeld. De artikelen worden nu geproduceerd. Zodra we ze binnen krijgen laten we het weten.

PLUS Spaaractie voor fan-artikelen met je eigen foto

Heb jij altijd al een sportheld willen zijn? Dat kan binnenkort!! In maart zal supermarkt PLUS Postma in Lelystad in samenwerking met Clubfund, een actie starten waarbij je zegels kunt sparen, om super leuke gadgets mee te kunnen kopen. Een sportheld zijn en op je eigen broodtrommel staan? Hoe vet is dat!! Of je eigen slippers met het Flevo(…)

3×3-toernooi Heart4Basket in de Landstede Topsporthal in Zwolle

Op zondagmiddag 26 februari 2017 organiseert Heart4Basket voor de derde keer een 3×3-toernooi (indoor). Dit toernooi vindt plaats in de Landstede topsporthal in Zwolle. Het toernooi is voor jeugd van U12 t/m U20, zowel jongens als meisjes. Voor alle niveaus en leeftijden proberen zij een leuk toernooi te organiseren. Teams kunnen zich opgeven met 3,(…)

Flevo Musketiers Oliebollentoernooi op zondag 8 januari in het Kofschip

  We zouden graag samen met jullie 2017 willen inluiden tijdens het Flevo Musketiers Oliebollen Basketbal Toernooi zondag 8 januari tussen 11 en 17 uur Naast alle leden van FlevoMusketiers zijn ook de ouders/verzorgers, vrienden/vriendinnen en familie van leden, jong en oud, van harte welkom. We maken er vooral een gezellig toernooi van met veel(…)

Flevo Musketiers GRATIS sponsoren via SponsorKliks.

Beste leden/ouders/verzorgers, Graag uw aandacht voor het volgende. Vanaf nu is het voor iedereen die Flevo Musketiers een warm hart toedraagt mogelijk om Flevo Musketiers GRATIS te sponsoren via SponsorKliks. De volgende keer dat u iets online wilt kopen kunt u dat doen via SponsorKliks. Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken(…)

Het mooie resultaat van de sponsoractie van de Deen!!

Deels zullen onze leden dit terug zien in nieuwe ballen en het oliebollentoernooi. Super gedaan dit jaar! Iedereen bedankt die heeft geholpen bij het verkrijgen van dit mooie resultaat.

Basketballes door Omar (u10-1) en Jeremy (u12-1) (De Tjalk gr 5 en 6b)

Over dit leuke initiatief stond onderstaand verslag in de Tjalkpost wat wij ook op onze website mochten plaatsen. Misschien een leuke inspiratie voor onze andere leden. Op maandag 3 oktober mochten Omar en Jeremy aan hun groep op basisschool De Tjalk een zelf voorbereide basketballes verzorgen Ze hadden er goed over nagedacht en voor extra(…)

Verslag: FM U18-1 – The Challengers U18-1

Zaterdag 8-10-2016 hadden wij een wedstrijd tegen The Challengers U18-1 in Hoofddorp. Omdat we veel spelers misten wisten we al dat het een moeilijke wedstrijd zal worden. Maar toch zouden we het hun zo moeilijk mogelijk maken om te winnen.  1e kwart: Toen het eerste kwart begon, speelde we meteen scherp en gaven alles om(…)

Grote Club Actie

Onze vereniging doet dit jaar weer mee aan de verkoop van loten van de Grote Club Actie. 80% van de opbrengst komt ten goede van onze vereniging. Maar ook voor jou als loten verkoper van onze club zijn er leuke dingen te verdienen!! Prijzen voor lotenverkopers FlevoMusketiers heeft besloten dat ook dit jaar elke lotenverkoper(…)

Geld verdienen voor Flevo Musketiers door boodschappen te doen

Op 19 september is de te gekke JeugdSponsor actie van de supermarkt DEEN gestart. Met deze actie valt geld te verdienen voor de verenigingen die hier aan mee doen. Dit jaar doen wij, FlevoMusketiers, hier weer aan mee. De eerste week van de jeugd sponsor actie van de Deen zit er al weer op…ruim 3.700(…)

Planning minitoernooien bekend

De voorlopige planning voor de minitoernooien is bekend, je vindt het schema hier: http://www.flevomusketiers.nl/mini-toernooien/

Trainingstijden en voorlopige teamindelingen

Volgende week beginnen de trainingen weer. Voor sommige teams al op maandag. De andere teams gaan dinsdag of donderdag van start. Je vindt het schema met tijden en locaties op de ‘trainingstijden‘ pagina. De voorlopige teamindeling is ook bekend gemaakt. Die vind je op de pagina ‘teams‘. U12-3 Voor het u12-3 team zijn we nog(…)

Summercamp trainingen bij Almere Pioniers ook voor Flevomusketeers

Almere Pioneers organiseert in samenwerking met All Day Athletes (ADA) een Basketball Summercamp van 4 juli tot 15 augustus 2016. Zij verwelkomen zowel ervaren basketballers vanaf 7 jaar oud als kinderen die kennis willen maken met de basketbalsport. Wat houdt het Summercamp in? Er worden gedurende de zomer losse trainingen georganiseerd op de maandag, woensdag en(…)