Kantine open

Goed nieuws! De horeca in Sportcomplex De Rietlanden is weer open.

Sinds maandag 17 augustus 2015 zijn de deuren van de horeca in Sportcomplex De Rietlanden weer geopend. Net als in Sportcentrum De Koploper gaat de horeca ook De Inloper heten. Jullie zijn na de trainingen en wedstrijden weer van harte welkom om gezellig een drankje en/of hapje te komen doen. De komende vier maanden zijn wij vanaf 19.00 uur open. De sluitingstijd ligt in jullie handen!

Komen jullie als team een drankje doen in de horeca? Maak dan gebruik van onze teamaanbiedingen: 10 bier, wijn of fris en 10 bitterballen voor € 25,00 of een teamschaal patat voor slechts € 6,50.

Hebben jullie vragen, opmerkingen of willen jullie meer weten over onze aanbiedingen? Mail dan naar info@de-inloper.nl of kom langs bij De Inloper in Sportcomplex De Rietlanden. Wij, Janine, Tatjana, Lisanne, Nikita en Anouk, staan op de trainingsavonden en wedstrijddagen voor jullie klaar en staan open voor suggesties.

Hopelijk tot snel!

Sportieve groet,
Team De Inloper in Sportcomplex De Rietlanden
Janine, Tatjana, Lisanne, Nikita en Anouk

Voorlopig trainingsschema bekend

Het voorlopig trainingsschema voor seizoen 2015/2016 staat online: Trainingsschema

Start trainingen seizoen ’15/’16

einde vakantieDe vakantie zit er bijna op, tijd om terug te komen en weer in shape te raken.

De leden van de technische commissie hebben gewoon doorgetraind. Hier zie je Mark de Vries over Linda Visser heenspringen. Beiden prima in shape zo te zien ;-)

In de week van 15 augustus beginnen de trainingen voor het komende seizoen alweer. Eind volgende week plaatsen we het trainingsrooster op de site…stay tuned!

Eindejaarstoernooi

eindejaarstoernooiLaat alles vallen waar je nu mee bezig bent (afdrogen van Chinees serviesgoed uitgezonderd), pak je agenda en noteer: 28 juni organiseert Flevomusketiers het Eindejaarstoernooi. En al gaat het natuurlijk vooral om de gezelligheid, de fraaie wisselbokaal misstaat in geen enkele prijzenkast.

We gaan proberen er net zo’n mooi feestje van te maken als vorig jaar. Met aan het eind weer een lekkere bbq! Inschrijven kan door een mail te sturen naar: toernooi@flevomusketiers.nl.
Stel zelf een team samen, geef aan of je recreatief of competitief wilt spelen en verzin een originele naam. Deelnemen aan het toernooi kost €2,50 p.p. De bbq €5,- p.p., graag even bij het inschrijven laten weten of je mee wilt eten.

Het toernooi, en de bbq, zijn net als andere jaren open voor iedereen. Dus neem vrienden, familie of buren mee, dan maken we er weer een gezellige dag van. Het toernooi start om 11:00 uur, de bbq om 17:00 uur. Zegt het voort!!

Off season trainingen

Inmiddels zijn alle wedstrijden afgelopen en is de meivakantie begonnen. Zoals eerder aangekondigd wordt er tot en met zondag 17 mei niet getraind, behalve door het huidige U12-1 team: nadat ze enkele weken geleden kampioen zijn geworden in hun klasse, hebben ze een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan het Open Nederlands Kampioenschap voor U12. Een grote eer en blijk van erkenning voor het goede spel dat het team de laatste maanden heeft laten zien. Gefeliciteerd U12! Om het team de gelegenheid te geven zich goed voor te bereiden op het toernooi, dat op 16 en 31 mei wordt gehouden in Weert en Den Helder, trainen zij tot eind mei in de huidige samenstelling en een aantal keer extra. Onder andere op vrijdag 8 mei (van 18.00 tot 19.30 uur in gymzaal De Horst) en op maandag 11 en 18 mei. Lees verder …