Introductie Arjan Verhagen bestuurslid technische zaken

Beste Leden en Ouders (verzorgers),

Ik ben Arjan Verhagen, ik ben 54 jaar en ik ben getrouwd met Angelique. Vanwege mijn zonen Quentin en Cedric, ben ik steeds meer betrokken geraakt bij de basketbal club en door hun enthousiasme, heb ik mij begin van dit jaar beschikbaar gesteld voor een bestuurlijke functie (technische zaken) van onze Flevo Musketiers. Je zou het vanwege mijn huidige postuur waarschijnlijk niet direct zeggen maar ik ban altijd heel gedreven geweest in de sport. Als kind en later als jong volwassene heb ik op een behoorlijk niveau gebasketbald maar nadat ik op 17 jarige leeftijd mijn enkelbanden heb afgescheurd heb ik als Center nooit meer het vertrouwen onder de basket gehad en was mijn basketbal carrière ten einde. Rugby en later Cricket is daarna mijn grote passie geworden. Natuurlijk komt dit ook omdat ik bijna 20 jaar in Afrika en Australië heb gewoond. Toch ben ik de NBA altijd blijven volgen en heb ik het geluk gehad om tijdens mijn verblijf in Huntington Beach (Californië) vaak naar de thuiswedstrijden van de LA Lakers te kunnen gaan.

Lees verder …

Wedstrijdverslag U10-1 vs Woodpeckers

verslag milan

Verslag U10-1 vs Quickrunners

foto u10Zaterdag 31-1-2015 moesten we tegen Quickrunners (huizen). Er was een punt gescoord en nog een enzovoort enzovoort. Naar de vierde wedstrijd hebben we besloten om vanaf de driepuntslijn gaan verdedigen toen stonden we 50/0 voor. En we hebben sportief gespeeld. & we hebben gewonnen met 82/10. En ik had er zelf een gescoord! Joepie!!!. Tot volgende week. Groetjes Stan

Wijziging Technische Commissie

Zoals bekend is gemaakt op de ALV van 10 december 2014 is Paul Hoeksema gestopt als Voorzitter Technische Commissie (TC). Het bestuur heeft Paul Hoeksema hartelijk bedankt voor zijn inzet voor de vereniging. Hierdoor is er een vacature ontstaan voor Voorzitter TC.

Het bestuur is daarom erg blij dat Arjan Verhagen (vader van Quentin (JU14-1) en Cedric (XU12-3) zich heeft aangemeld om deze vacature als Voorzitter Technische Commissie op zich te willen nemen.

Na een paar gesprekken heeft het bestuur Arjan leren kennen als iemand die makkelijk en “open” communiceert. Daarnaast heeft Arjan zelf jarenlang gebasketbald en hierdoor basketbalervaring opgedaan. Het bestuur heeft Arjan gevraagd om tot de aankomende ALV van mei 2015 deze rol op zich te willen nemen. Tijdens de ALV kunnen de leden zich dan uitspreken over deze benoeming. Lees verder …

Verslag U10-1 vs. Binnenland

Op zaterdag 6 december hadden we een uitwedstrijd tegen Binnenland. Het was een spannende wedstrijd.Met rust stond het 22-22. We waren met 6 spelers. Ik liep erg goed vrij, ze paassde niet naar mij. We moeten meer kijken als we aan het dribbelen zijn. En voor mezelf moet ik beter verdedigen.We hebben er als team hard voor geknockt. De eind stand was 42-30.
Groetjes Lesra