Flevo Musketiers GRATIS sponsoren via SponsorKliks.

Beste leden/ouders/verzorgers,

Graag uw aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die Flevo Musketiers een warm hart toedraagt mogelijk om Flevo Musketiers GRATIS te sponsoren via SponsorKliks.

De volgende keer dat u iets online wilt kopen kunt u dat doen via SponsorKliks.

Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Wehkamp, Bol.com, Coolblue, AH,Bart Smit en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Flevo Musketiers een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Flevo Musketiers. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert Flevo Musketiers hier direct van!

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen via bijvoorbeeld Thuisbezorg.nl. Via Flevo Musketiers kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Om je zelf eraan te laten wennen via SponsorKliks je online aankopen te doen kan je je e-mailadres door geven aan SponsorKliks. Door jouw e-mailadres door te geven ontvang je wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies van Flevo Musketiers. Daarmee verwachten we onze inkomsten fors te kunnen laten groeien.

Klik op onderstaande link om je e-mailadres door te geven:
www.sponsorkliks.com/mailing_subscribe.php?club=6235&email=naam@email.com

Alvast bedankt namens het bestuur

VIP Rooster

Hier staat het wedstrijd- en VIProoster voor de eerstvolgende speelweekenden. Voor je naam zie je staan waar je voor ingeroosterd bent.
S = Scorer (schrijver) voor duidelijke uitleg kijk hier.
T = Timer (scorebord) voor duidelijke uitleg kijk hier
24 = 24 sec operator voor duidelijke uitleg kijk hier
Zaalcomissaris voor duidelijke uitleg kijk hier

Het kan zijn dat er, door omstandigheden (bv niet op komen dagen) geschoven moet worden met taken, maar in principe willen we dit altijd voorkomen, daar we proberen om het VIP-rooster op ervaring in te plannen. (minder ervaren leden bij ervaren leden zetten) Indien je niet kan Vippen dien je uiterlijk donderdag een vervanger door te geven aan de wedstrijdcommissie. Let op, jij blijft verantwoordelijk voor je VIP-beurt!
Voor een algemene VIP-uitleg kijk hier. Met vragen over het VIP-rooster kun je je richten tot de wedstrijdcommissie. Lees verder …

Het mooie resultaat van de sponsoractie van de Deen!!

deenactieopbrengst

Deels zullen onze leden dit terug zien in nieuwe ballen en het oliebollentoernooi.
Super gedaan dit jaar!
Iedereen bedankt die heeft geholpen bij het verkrijgen van dit mooie resultaat.

Basketballes door Omar (u10-1) en Jeremy (u12-1) (De Tjalk gr 5 en 6b)

Over dit leuke initiatief stond onderstaand verslag in de Tjalkpost wat wij ook op onze website mochten plaatsen. Misschien een leuke inspiratie voor onze andere leden.

Op maandag 3 oktober mochten Omar en Jeremy aan hun groep op basisschool De Tjalk een zelf voorbereide basketballes verzorgen Ze hadden er goed over nagedacht en voor extra spullen gezorgd. We begonnen met oefeningen zoals verschillende manieren van over- en afspelen, dribbelen, verdedigen en een heus parcours. Alle kinderen deden fantastisch mee en waren zeer enthousiast over de oefeningen. Eigenlijk was de gymtijd al voorbij, maar ze hadden graag ook een toernooitje gespeeld en dus gingen we langer door, moet kunnen voor een keertje toch? Zoals gezegd gingen we in 3 teams toernooitje spelen. Elk team een keer tegen elkaar. Wat dan gelijk opvalt was dat kinderen het geleerde bij de oefeningen ook naar een wedstrijdje konden vertalen, dat er veel gescoord werd, maar ook dat niet elk kind de bal meer kreeg. Daar zijn natuurlijk wel oplossingen voor, maar die werden even niet gevonden. Op het einde mochten de kinderen vertellen wat ze van de les vonden en de opmerkingen waren erg positief naar Omar en Jeremy toe. Die kinderen die wat meer in het toernooitje betrokken hadden willen worden gaan we volgende keer (want die komt zeker!) bedienen. Omar en Jeremy, ontzettend bedankt voor de basketballes, klasse gedaan!

jeremy1 jeremy2 oma omar1jeremy3omar3

Verslag: FM U18-1 – The Challengers U18-1

u18Zaterdag 8-10-2016 hadden wij een wedstrijd tegen The Challengers U18-1 in Hoofddorp.

Omdat we veel spelers misten wisten we al dat het een moeilijke wedstrijd zal worden. Maar toch zouden we het hun zo moeilijk mogelijk maken om te winnen.

 1e kwart:

Toen het eerste kwart begon, speelde we meteen scherp en gaven alles om snel te scoren. Helaas ging dat moeizaam en stonden we al snel achter met een score van 6-2. Onze tegenstander besloot om ons een full-court-press te geven. Het lukte ons aardig om er door heen te komen maar het koste veel energie en we waren maar met 7 spelers. Gelukkig kregen we wat fouten mee bij onze aanval en kregen we wat vrije worpen. Ondanks dat we 2 scores met bonussen hadden, maakte te tegenstander meer punten dan ons en sloten we het 1e kwart af met 30-14 voor de tegenstander.

2e kwart:

In het 2e kwart kregen we niet veel verbetering. De eerste minuten waren we weer scherp maar ze bleven een Full-Court-Press geven en wij kregen het er moeilijker mee. We gaven soms wat verkeerde passen en kwamen niet vrij waardoor de tegenstander soms te makkelijk kon scoren.

We creëerde niet genoeg gaten zodat we konden scoren en sloten het 2e kwart dus af met 53-21 voor onze tegenstander.

3e kwart:

In de rust hebben we goed gepraat over hoe we nog het beste uit deze wedstrijd konden halen. We zagen al dat de kans op winnen erg klein was, dus we besloten om zone te verdedigen om zo meer energie te bewaren. Omdat we in de aanval soms te snel wilden scoren had te tegenstander snel weer bal bezit en maakte soms een snelle fast-break. We sloten het 3e kwart af met 76-35 voor de tegenstander.

4e kwart:

We wisten dat we niet meer zouden kunnen winnen. We wilde de schade zo klein mogelijk houden, dus we gingen lange aanvallen spelen. We bleven in de aanval lang passen en creëerde mooie kansen. In onze verdediging begonnen we goed te communiceren en dat gaf ons succes. Onze tegenstander kon alleen maar scoren door middel van schoten. We bleven allemaal erg positief want we hadden niks meer te verliezen. Onze tegenstander daarin tegen raakte wat gefrustreerd. We kregen er energie van en gingen nog beter en harder spelen. We wonnen zelfs het 4e kwart met 12-14. Dat maakte onze eindstand 86-49 voor onze tegenstander.

We hopen dat we in de winnaars poule komen en dat we volgend jaar weer tegen hun kunnen spelen om zo revanche te nemen.  😈  

Geschreven door, 

Mark Jongejan U18-1