Geld verdienen voor Flevo Musketiers door boodschappen te doen

Op 19 september is de te gekke JeugdSponsor actie van de supermarkt DEEN gestart. Met deze actie valt geld te verdienen voor de verenigingen die hier aan mee doen.
Dit jaar doen wij, FlevoMusketiers, hier weer aan mee.

De eerste week van de jeugd sponsor actie van de Deen zit er al weer op…ruim 3.700 muntjes hebben hun weg al gevonden in de kokers.

FlevoMusketiers heeft er op dit moment 480!

Daar kunnen we nog heel wat bij :-)

Bij iedere 15 euro aan boodschappen of actie producten ontvang je een sponsormunt. Met de actie kaart ontvang je korting op A-merken. De sponsormunt doneer je aan je favoriete vereniging.
Hoe meer munten je als vereniging verzamelt hoe hoger het sponsorbedrag is dat we ontvangen.

Met de opbrengst kunnen wij onze toernooien voor onze leden ondersteunen. Denk bv aan het oliebollen toernooi of het einde jaars toernooi. Ook zal een deel van de opbrengst geïnvesteerd worden in nieuwe ballen ! Deze zijn hard nodig.

Steun onze vereniging en doneer de sponsormunten in de koker. Deze koker staat in de supermarkt. Let op 1 van de 5 kokers is die van FlevoMusketiers.

No automatic alt text available.deen

VIP Rooster

Hier staat het wedstrijd- en VIProoster voor de eerstvolgende speelweekenden. Voor je naam zie je staan waar je voor ingeroosterd bent.
S = Scorer (schrijver) voor duidelijke uitleg kijk hier.
T = Timer (scorebord) voor duidelijke uitleg kijk hier
24 = 24 sec operator voor duidelijke uitleg kijk hier
Zaalcomissaris voor duidelijke uitleg kijk hier

Het kan zijn dat er, door omstandigheden (bv niet op komen dagen) geschoven moet worden met taken, maar in principe willen we dit altijd voorkomen, daar we proberen om het VIP-rooster op ervaring in te plannen. (minder ervaren leden bij ervaren leden zetten) Indien je niet kan Vippen dien je uiterlijk donderdag een vervanger door te geven aan de wedstrijdcommissie. Let op, jij blijft verantwoordelijk voor je VIP-beurt!
Voor een algemene VIP-uitleg kijk hier. Met vragen over het VIP-rooster kun je je richten tot de wedstrijdcommissie. Lees verder …

Planning minitoernooien bekend

De voorlopige planning voor de minitoernooien is bekend, je vindt het schema hier: http://www.flevomusketiers.nl/mini-toernooien/

bb-minitoernooi

Zondag 11 september Ere- en tweede divisie toernooi

Komende zondag kan iedereen komen kijken naar basketbal van landelijk niveau. In sporthal De Rietlanden 2 wordt zondag 11 september de zesde editie van het basketbaltoernooi voor jongensteams gespeeld.

Wij zijn er trots op dat er weer een volgende stap is gezet in de sterkte van de bezetting. Voor het eerst van het bestaan zullen maar liefst drie landskampioenen naar Lelystad komen. Zo’n dertig teams gebruiken deze dag als laatste test voor het basketbalseizoen dat voor de meesten op 17 september start. De teams zijn in vier leeftijdsklassen verdeeld: in de ochtend de U12 en 14, in de middag U16 en 18/20.

Flevo Musketiers zal in het toernooi vertegenwoordigd worden door U14-1 en U18

DSC08782DSC08908

DSC08758IMG_6036-1

Trainingstijden en voorlopige teamindelingen

trainingstijdenVolgende week beginnen de trainingen weer. Voor sommige teams al op maandag. De andere teams gaan dinsdag of donderdag van start. Je vindt het schema met tijden en locaties op de ‘trainingstijden‘ pagina.

De voorlopige teamindeling is ook bekend gemaakt. Die vind je op de pagina ‘teams‘.

U12-3
Voor het u12-3 team zijn we nog op zoek naar een trainer/coach en daarvoor spreken we binnenkort nog met een aantal mensen. Mocht iemand zich aanbieden dan staan we daar zeker voor open. De vereniging zal in ieder geval zorgen dat het u12-3 team wel gewoon kan trainen de komende periode. We hopen dat er snel een vaste trainer/coach beschikbaar komt.

De site is ook geupdate met de voorlopige wedstrijdschema’s. Deze pagina haalt informatie uit de database van de Basketbalbond, ook dit soort tijden en data zijn nog aan verandering onderhevig.