VIP Rooster

Hier staat het wedstrijd- en VIProoster voor de eerstvolgende speelweekenden. Voor je naam zie je staan waar je voor ingeroosterd bent.
S = Scorer (schrijver) voor duidelijke uitleg kijk hier.
T = Timer (scorebord) voor duidelijke uitleg kijk hier
24 = 24 sec operator voor duidelijke uitleg kijk hier
Zaalcomissaris voor duidelijke uitleg kijk hier

Het kan zijn dat er, door omstandigheden (bv niet op komen dagen) geschoven moet worden met taken, maar in principe willen we dit altijd voorkomen, daar we proberen om het VIP-rooster op ervaring in te plannen. (minder ervaren leden bij ervaren leden zetten) Indien je niet kan Vippen dien je uiterlijk donderdag een vervanger door te geven aan de wedstrijdcommissie. Let op, jij blijft verantwoordelijk voor je VIP-beurt!
Voor een algemene VIP-uitleg kijk hier. Met vragen over het VIP-rooster kun je je richten tot de wedstrijdcommissie. Lees verder …

Flevo Musketiers Oliebollentoernooi op zondag 8 januari in het Kofschip

 

We zouden graag samen met jullie 2017 willen inluiden tijdens het

Flevo Musketiers Oliebollen Basketbal Toernooi

zondag 8 januari tussen 11 en 17 uur

Naast alle leden van FlevoMusketiers zijn ook de ouders/verzorgers, vrienden/vriendinnen en familie van leden, jong en oud, van harte welkom. We maken er vooral een gezellig toernooi van met veel basketbalplezier.

Dit jaar willen we het succes van de eerdere edities evenaren en wel als volgt:

  1. Er is een toernooischema voor teams die een wat serieuzer potje basketbal willen spelen. We noemen dit de Competitieve poule. Kern woorden zijn hier: Plezier, Snel, Soms stevig & Serieus. Tussendoor zal een 3-punts wedstrijd gehouden worden. Verdere uitleg volgt ter plekke.
  2. En een toernooischema voor teams die een wat rustiger potje basketbal willen spelen, bijvoorbeeld de wat jongere of wat oudere onder ons, samen met de ouders of vriendjes. We noemen dit de Recreatieve poule. Kern woorden zijn hier: Plezier, Rustig, Losjes & Gezellig. Tussendoor zal een ShootOut wedstrijd gehouden worden. Verdere uitleg volgt ter plekke.
  3. Er zal dit jaar nog meer aandacht aan het toernooischema besteed worden om lange wachttijden tussen wedstrijden te vermijden en gelijkwaardige poules te maken.

Om tijdens het toernooi geen tijd te verliezen uur is het volgende enorm belangrijk:

  1. Iedereen die mee wil doen moet vóór deze dag een team samenstellen van minimaal 5 personen. Dit kan natuurlijk je eigen competitieteam zijn, maar mag ook een door jou zelf samengesteld team zijn met vrienden, kennissen en/of ouders.
  2. De teams moeten vooraf bekend zijn bij de toernooileiding i.v.m. de poule indeling en toernooiplanning.  Het volgende dient doorgegeven te worden:
    Naam van het team
    Voornaam & achternaam van de spelers
    Keuze: Deelname aan Competitief of Recreatief Toernooi.
  3. Inschrijven kan uiterlijk tot en met 31 december op het volgende adres: cvsolt@gmail.com. Het toernooischema zal in de eerste week van januari bekend gemaakt worden.

Dit betekent dat jullie nu nog 1 ruime week de tijd hebben om teams te formeren. Mocht het nu zo zijn dat je wel mee wil doen maar geen team hebt kunnen samenstellen. Stuur dan je voor- en achternaam en welke competitie je ambieert naar hetzelfde email adres. We zullen dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

De leden van FlevoMusketiers hebben dit seizoen weer Grote Club Actie loten verkocht. Dit heeft er voor gezorgd dat de vereniging een mooi bedrag gaat ontvangen. Dit willen we heel graag vieren met alle leden. Hierdoor is de deelname aan het FlevoMusketiers Oliebollen Basketbal Toernooi GRATIS  voor alle leden van FlevoMusketiers.

Voor niet-leden vragen wij een eigen bijdrage van € 2,50. Het verzoek is deze bijdrage bij binnenkomst vóór aanvang van het toernooi met gepast geld te voldoen bij de wedstrijdtafel.

Uiteraard zorgen wij voor een drankje en de oliebollen. Omdat er geen kantine in het Kofschip is zullen wij ook een aantal zaken tegen een kleine vergoeding (alleen cash-betaling) aanbieden.

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie

Ps: Voor iedereen (leden- en niet-leden) geldt dat inschrijven betekent dat je ook daadwerkelijk komt en niet je team en de organisatie in de steek laat. Mocht je onverhoopt niet kunnen of niet aanwezig zijn, dan houdt de organisatie zich het recht voor een bijdrage in de zaalhuur a € 2,50 per persoon in rekening te brengen.

Flevo Musketiers GRATIS sponsoren via SponsorKliks.

Beste leden/ouders/verzorgers,

Graag uw aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die Flevo Musketiers een warm hart toedraagt mogelijk om Flevo Musketiers GRATIS te sponsoren via SponsorKliks.

De volgende keer dat u iets online wilt kopen kunt u dat doen via SponsorKliks.

Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Wehkamp, Bol.com, Coolblue, AH,Bart Smit en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Flevo Musketiers een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Flevo Musketiers. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert Flevo Musketiers hier direct van!

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen via bijvoorbeeld Thuisbezorg.nl. Via Flevo Musketiers kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Om je zelf eraan te laten wennen via SponsorKliks je online aankopen te doen kan je je e-mailadres door geven aan SponsorKliks. Door jouw e-mailadres door te geven ontvang je wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies van Flevo Musketiers. Daarmee verwachten we onze inkomsten fors te kunnen laten groeien.

Klik op onderstaande link om je e-mailadres door te geven:
www.sponsorkliks.com/mailing_subscribe.php?club=6235&email=naam@email.com

Alvast bedankt namens het bestuur

Het mooie resultaat van de sponsoractie van de Deen!!

deenactieopbrengst

Deels zullen onze leden dit terug zien in nieuwe ballen en het oliebollentoernooi.
Super gedaan dit jaar!
Iedereen bedankt die heeft geholpen bij het verkrijgen van dit mooie resultaat.

Basketballes door Omar (u10-1) en Jeremy (u12-1) (De Tjalk gr 5 en 6b)

Over dit leuke initiatief stond onderstaand verslag in de Tjalkpost wat wij ook op onze website mochten plaatsen. Misschien een leuke inspiratie voor onze andere leden.

Op maandag 3 oktober mochten Omar en Jeremy aan hun groep op basisschool De Tjalk een zelf voorbereide basketballes verzorgen Ze hadden er goed over nagedacht en voor extra spullen gezorgd. We begonnen met oefeningen zoals verschillende manieren van over- en afspelen, dribbelen, verdedigen en een heus parcours. Alle kinderen deden fantastisch mee en waren zeer enthousiast over de oefeningen. Eigenlijk was de gymtijd al voorbij, maar ze hadden graag ook een toernooitje gespeeld en dus gingen we langer door, moet kunnen voor een keertje toch? Zoals gezegd gingen we in 3 teams toernooitje spelen. Elk team een keer tegen elkaar. Wat dan gelijk opvalt was dat kinderen het geleerde bij de oefeningen ook naar een wedstrijdje konden vertalen, dat er veel gescoord werd, maar ook dat niet elk kind de bal meer kreeg. Daar zijn natuurlijk wel oplossingen voor, maar die werden even niet gevonden. Op het einde mochten de kinderen vertellen wat ze van de les vonden en de opmerkingen waren erg positief naar Omar en Jeremy toe. Die kinderen die wat meer in het toernooitje betrokken hadden willen worden gaan we volgende keer (want die komt zeker!) bedienen. Omar en Jeremy, ontzettend bedankt voor de basketballes, klasse gedaan!

jeremy1 jeremy2 oma omar1jeremy3omar3